02 helmikuuta 2017

Tammikuussa ilahdutti x 12

Tammikuu tuli salamannopeasti päätökseensä. Eilen mulla oli Turussa PGA:n lopetus / palautepäivä, ja helmikuu alkoi vauhdikkaasti Onnibussilla reissaten ja Turun maisemia katsellen viho viimeistä kertaa lähiopetuspäivän merkeissä. Tämän vuoden tavoitteeksi haluan asettaa itselleni, että jokaisen kuukauden lopussa listaan kuun varrelta niitä asioita ylös, jotka ilahduttivat, ja joilla oli positiivinen vaikutus mun päiviini.Tammikuussa ilahdutti...

♥ Kaamosväsymyksen väistyminen kuukauden puolessa välissä. Ihanaa, kun on energiaa joogata ja käydä taas pitkästä aikaa kuntosalilla!

♥ Mansikat! Löysin lähikaupasta pikkuruisen paketin kiinteitä ja hailakanpunaisia mansikoita (ja pensasmustikoita) ja yllätyin, kuinka makeita ja pitkäikäisiä ne olivat. Eivät lössähtäneet, vaikka säilytin niitä neljä päivää jääkaapissa. Niitä lisää!

♥ Olohuoneen pöydälle unohtunut vieteritonttukoriste, joka missasi paluulaatikon häkkivaratoon. Ei sitä raaski viedä alas, saa nähdä, kauanko tonttu pitää meille seuraa.

♥ Uudet kivat salivaatteet, jotka kävin nappaamassa sattumalta mukaani Cubuksesta. En ole omistanut näin mukavia treenihousuja ikinä!♥ Glitteristä ostettu glitterigeeli.

♥ Netflixin katselu sohvalle kääriytyneenä. Olen katsonut paljon Paljastavia valheita, Family Guyta ja Orange is the new blackiä. Hyvä kompo.

♥ Uudet peilipintaiset tennarit, jotka sopii täydellisesti mun hologrammireppuni kaveriksi.

♥ Instagram.♥ Se, että ruvettiin kartuttaa hääkassaa Juhan kanssa ja tutustuttiin siihen, paljonko ihmiset ylipäänsä häihinsä rahaa ovat käyttäneet. Konkreettinen suunnittelu ja päätöstenteko ei ole ihan ajankohtaista vielä, mutta on hyvä valmistautua taloudellisesti siihen hetkeen, kun ruvetaankin tekemään niitä päätöksiä.

♥ Tanssiminen. Olen käynyt mielenkiinnosta tutustumassa Porissa vaikuttavan Tanssiterapia Piuman tempauksiin ja se on auttanut mua olemaan hieman heittäytyväisempi, mitä tulee tanssimiseen ja liikkumiseen muutenkin.

♥ Porin Häämessut, joihin pyrähdettiin tulevan kaasoni kanssa. Muutama juttu tuli hieman selvemmäksi ja oli ihana käydä katsomassa, millaisia palveluja Porista löytyy, joita voisi sitten hyödyntää, kun häiden suunnittelu on ajankohtaisempaa.

♥ Omasta kehosta pitäminen. Olen tällä hetkellä painavampi kuin koskaan, ja siitä huolimatta pidän nyt kehostani enemmän kuin ikinä ennen. Pukeudun mukaviin vaatteisiin ja kehoni pystyy suoriutumaan kovistakin koettelemuksista joita arki tuo tullessaan. Muhkurat, vaa'an lukema tai vaatekoon suurentuminen eivät tällä hetkellä tunnu haittaavan, ja vaikka en välttämättä joka päivä pitäisikään siitä, mitä peilistä näkyy, en ainakaan koe enää inhon tuntemuksia itseäni kohtaan, ainakaan ihan joka päivä.

Mitkä asiat ovat ilahduttaneet sua tänä vuonna?

8 kommenttia:

 1. Tosi kiva postaus! Mansikat on kyllä hyviä, varsinkin kesäsin tuoreina!

  millatt.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta kyllähän ne mansikat on parhaita kesäisin. Ei vain millään malta odottaa sinne kesään saakka että saa köppöstellä torille ostamaan kesän satoa :D

   Poista
 2. Ihania ilonaiheita, sekä pieniä että suuria. :) Mulla on treenaamisen suhteen sama, tammikuussa alkaa taas kiinnostaa kun marras- ja joulukuussa ei innosta pätkääkään. Kivaa helmikuuta sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) itsellä kuntoiluinnostus lopahti tällä kertaa jo lokakuun puolella, joten kirittävää on aika paljon. Mukavaa helmikuuta sullekin!

   Poista
 3. Äh mä missasin noi häämessut. Meilläkin häät siintää parin vuoden päässä :)

  Mä oon kans yrittänyt ottaa ilon irti pienistäkin asioista, mutta nyt on tullut isompiakin ilon aiheita, kuten työpaikka ja sen myötä myös raha-asiat helpottaa huomattavasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! Toivottavasti pääset ensi vuoden puolella osallistumaan häämessuille. Itse kävin tänä vuonna lähinnä tutustumassa, mitka palvelut ovat siellä mukana, ja kun ensi vuoden alussa häävalmistelut ovat hieman konkreettisempia, voisin mennä useammillekin messuille :)

   Ja kyllä tuo rahatilanteen vakautuminen helpottaa kummasti arkea! Onnittelut työpaikan johdosta :)

   Poista
 4. Niin ne pienet kuin suuretkin asiat voi tuoda paljon iloa arkeen. Mä en niin välitä 'kuukauden suosikit' jutuista niin tämä oli kyllä todella kiva vaihtoehto! Pitäisiköhän itsekin joskus ja jouluna miettiä omaa versiota? :-)

  http://iida--sofias.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tee ihmeessä oma versio tästä, jos siltä tuntuu! :D Itsekään en oikein perusta kuukauden suosikit -postauksista ja ihmettelen aina, miten jotkut osaavatkin löytää kuukausittain niin monta uutta hyvää tuotetta, että niistä haluaa tehdä listan muiden nähtäväksi.

   Poista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita ♥