27 helmikuuta 2017

Kun blogi häviää lukijoiden blogifeedistä


Heippa, mörököllit, ja ihanaa viikon alkua!

Mulla tämä maanantai pyöri pitkälti blogin ympärillä. Sain Netalta tiedon, että nimen- ja osoitteenmuutoksen jälkeen blogini ei enää päivittynyt hänen blogifeediinsä. Asiasta oli etukäteen jo puhetta Facebookin bloggaajaryhmässä, että näin tosiaan voisi käydä, ja oon niin onnekas, että mulla on tuollainen lukija, joka infoaa mua tällaisessa tilanteessa! Kiitos paljon, että pidit mut ajan tasalla ♥

Tänään siis yritin parhaani mukaan tavoittaa blogini lukijat-listalla olevia, yhteensä noin kolmeakymmentä tyyppiä. Kaikista onnistuin tavoittamaan noin 80 % Facessa, heidän blogissaan tai muualla netin syövereissä. Ihan jokaista ei nimimerkin avulla löytynyt, mutta ainakin osalle sain nyt välitettyä viestin, että tarkkailevat tilannetta, ja mitä tehdä, jos blogini ilmoitukset ovat hukkuneet.

Mutta jos nyt kuitenkin olet vanha lukijani, joka olet ihmetellyt blogin häviämistä feedistäsi, kannattaa poistua blogin lukijoista ja liittyä niihin uudestaan. Sillä tavoin blogin tiedot päivittyvät ja blogin uusista postauksista tulee sulle ilmoitus! :)

Ja kaikille bloggaajakolleegoilleni tiedoksi, nimen- ja osoitteenmuutoksesta kannattaa infota lukijoille todella hyvissä ajoin. Vaikka muutosta käsittelevä postaus julkaistaisiinkin ennen nimenvaihtoa, voi olla, että vaikka lukija saa ilmoituksen uudesta postauksesta, sitä ei pääsekään lukemaan, jos osoite on muuttunut. Eli antakaa lukijoillenne aikaa sisäistää uusi tuleva nettiosoite ja tehkää muutokset vasta sen jälkeen.

Eli älkää tehkö, kuten minä tein, tehkää kuten sanon :D

4 kommenttia:

 1. - Miul näkyy normisti :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, hieno juttu! Toivon mukaan sitten niilläkin, joita en onnistunut löytämään, näkyisi! :)

   Poista
 2. Mä ihmettelin kyllä hurjasti kun ystävänpäivän jälkeen lakkasi postauksia näkymästä, vaikka Facen mukaan päivittelit yhä. :'D Luin kaiken kyllä sitä kautta, enkä tajunnut osoitteenmuutostakaan ennen kuin äsken, kun tämän merkinnän huomasin. Hups. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, hyvä, että bongasit sitten tämän tekstin! :D Mietinkin, että oliko jutusta vinkannut Netta ainoa, jolla oli ongelmia mun blogin ilmoitusten kanssa, mutta kun kuulin, että eräs erittäin vanha lukija oli tipahtanut kyydistä jo edellisen nimenvaihdoksen aikana, alkoi hiukan huolestuttamaan.

   Poista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita ♥