04 toukokuuta 2016

Blogin kevätsiivous ja uusi nimi ►►

Mulla on ollut viime aikoina pikkuruinen kriisi blogini kanssa. Aihetta mun blogilla ei ole oikein koskaan ollut, ja sisältö on poukkoillut kaikesta mind fullnessista arkipäivän jupinoihin lifestyle-päiväkirja -nimityksen alla. Blogini nimikään, "Hukkunut Hammasratas", ei tuntunut enää niin oivaltavalta kuin silloin, kun pari vuotta sitten blogini perustin. Tähän kaaokseen tarvittiin jotain järjestystä.



Siispä oli aloitettava siitä, mikä askarrutti kaikkein eniten! Hukkunut Hammasratas on tästedes TÄSSÄ & NYT! Nimivalintaan saattoi vaikuttaa Youngheartedin samanniminen kappale ja ylitsepääsemätön rakkauteni et-merkkeihin.

Seuraava mietinnän kohde on blogini aihe ja aiheettomuus, mutta siihen palaamme myöhemmin. Nimivaihdos tietenkin johti myös bannerin päivittämiseen, ja voi, mehikasvit! (Pssssst, alkuperäinen kuva löytyy muuten vapailla käyttöoikeuksilla varustettuna TÄÄLTÄ!) Mitä mieltä olet? Onko muutos positiiviseen vai negatiiviseen suuntaan?

4 kommenttia:

  1. vautsi! Tosi magee banneri ! Viherkasvit on aina pop :D
    Itsellä blogin kanssa vähän sama ongelma - haluaisin kirjoitella mutta aiheet ovat vähän mitä ovat! Jonkinmoista inspistä kaivattaisiin kyllä kipeästi :D

    http://virtavain.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Upea blogin ulkoasu on myös itselläsi!

      Poista
  2. Banneri on ihan super kivan näköinen! :) Ihanaa että en oo ainoa joka rakastaa &-merkkejä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Tällä et-merkkien ylistys on yltynyt lähes epäterveellisiin mittoihin, kiva kuulla että joku muukin on vinksahtanut niihin! :D

      Poista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita ♥