17 toukokuuta 2016

Museoviikko - Kulttuuria Porissa

Hei sä, joka lymyilet Porin suunnalla! 

Mun on pakko nyt hieman jakaa tietoisuutta, sillä nyt on meneillään virallinen museoviikko, ja mun kalenteri tursuaa merkinnöistä. Esimerkiksi Porin taidemuseossa, jossa olen aika lailla kanta-asiakas, on tällä viikolla tiedossa yhtä jos toistakin ohjelmaa!


Museoviikko alkoi viime lauantaina äärettömän upealla taidejoogalla (tunteja on tulossa muuten myös ensi syksyksi, pitäkää silmänne auki!). Huomiseksi ilmoittauduin mukaan tanssihetki taiteen keskellä -tilaisuuteen, joka on Tanssiterapia Piuman kanssa yhteistyössä toteutettava parin tunnin tanssiterapiatempaus, ja torstaina osallistun perinteisesti Croquis-tunnille, alastonmallin piirtämiseen, parin älyttömän taiteellisen, inspiroivan huipputyypin kanssa.


Lauantaina on tiedossa koko nopeatempoisen viikon kohokohta, Museoiden yö, jossa on tosi monipuolista tekemistä ja ihmeteltävää niin taiteen ystävälle kuin kulttuurista kiinnostuneellekin. Ja koko päivän museoon on vapaa pääsy. Aikataulu löytyy TÄÄLTÄ! Lauantaina on muissakin paikallisissa museoissa avoimet ovet ja jotkut paikat ovat Taidemuseon tapaan keskiyöhön asti auki.

Tuu ihmeessä mukaan! Mä yritän mahdollisuuksien mukaan osallistua lauantain ohjelmaan kokonaisvaltaisesti, ja pistäydyn ehkä myös Satakunnan museolla katsastamassa viimeinkin Valo-näyttelyn. Asiaan liittyvää kuvamateriaalia saattaa siis löytyä somesta ja blogista tapahtuman jälkeen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita ♥