29 huhtikuuta 2016

#how_to; persoonallisuutta ja ekologisuutta paketointiin

Vaikka kierrätys ja luonnonläheisyys ovat nykyisin kovia sanoja, musta on tyhmää yrittää miettiä lahjan antamista ekologisuuden kannalta. Jos nappaa jollekin synttärilahjan kirpputorilta, se mun mielestä osoittaa hieman sitä, ettei lahjan antaja ole valmis panostamaan suunnittelutyöhön. (Paitsi tietenkin, jos käy ihan tajuttoman hyvä MUNKKI, ja ennalta suunniteltu lahja komeilee kirppispöydällä hyväkuntoisena ja huokean hintaisena. Niin hyvää tuuria mulle ei tähän ikään mennessä ole vielä sattunut.)

Joten miten voisi yhdistää ekologisuuden lahjan antamiseen?

Mulle tarttuu kaikennäköisiä ilmaislehtiä mukaan kulkiessani maailmalla, ja aika harvoin edes tiedän, minkä aiheen lehti lyttääntyy reppuni pohjalle. Joskus nappaamani lehdet ovat poliittisia kannanottoja tai ruotsinkielisiä, ja sekös vasta kotiin päästessä harmittaakin. Kuitenkin mä otin ystävästäni vaikutteita ja ajattelin kehittää näille muutakin käyttöarvoa kuin kierrätyspapereihin keräämisen.


Persoonallinen, näyttävä paketti joka muuten sopii kuin nenä päähän ajan henkeen! Aika useita lahjapapereitahan ei saa edes laittaa paperikierrätykseen milloin minkäkin pinnoitteen takia. Ja jos haluaa viedä ekologisuuden astetta pidemmälle, lahjan voi aika usein ostaa luomuna tai reilun kaupan tuotteena. Kannattaa kokeilla, näin tyytyväinen en ole ollut oikein koskaan tekemääni pakettiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita ♥