20 toukokuuta 2016

Kierrätyslaudan uusi elämä

Kuten asiasta jo etukäteen mainitsin, ostin heti uuden skeittilaudan, kun edellinen koki karun kohtalon. Epätoivoisen etsinnän päätteeksi löysin halvan, vähän käytetyn laudan tori.fistä ja tinkasin sen itselleni kympillä. Edellinen omistaja tuntui olevan helpottunut päästessään siitä eroon, ja mä olin enemmän kuin tyytyväinen siihen, että sain uuden lelun.


Laudassa ei ollut oikein omaan makuuni tarpeeksi persoonallisuutta, mutta en antanut sen vaikuttaa ostopäätökseen. Laudan kaveriksi nappasin Halpa Hallista kolme halpaa spraymaalia ja lähdin ammentamaan syvintä olemustani skeden suurinpiirteisesti hiottuun pohjaan.

Lopputulokseen olen ihan älyttömän tyytyväinen! Tietenkin taustasta olisi tullut siistimpi, jos olisin jaksanut irrottaa pohjan tarran kuumailmapuhaltimella, mutta saahan tuon aina hiottua uudestaan ja vedettyä uudet maalit pintaan, jos ropeloisuus alkaa häiritsemään toden teolla. Hippilauta on odottanut rullauskelejä ja pääsi viimeinkin testattavaksi. Hieman hienosäätöä trukkeihin, niin kyllä kelpaa rullailla. Kyllä tää tästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita ♥