28 huhtikuuta 2017

☾ kesän tatuointisuunnitelmia ☾

Nyt se on virallista, mä otan kesällä uuden tatuoinnin! Maksoin ennakkomaksuni Krunikan leimalle ja olen aivan käsittämättömän täpinöissäni! Kuusi viikkoa, ja tapaan unelmieni tatuoijan, eikä kyseessä ole mikään itsestäänselvyys. Mun unelmatatuoijani kun on puolalainen.Muistan sanoneeni, että jos pääsisin Judyta Murawskan tatuoitavaksi, ottaisin häneltä ihan mitä tahansa hän haluaisi muhun tatuoida. Ei siis varmaankaan tarvitse hirveästi painottaa sitä, että olin aivan onneni kukkuloilla, kun bongasin hänen Instagramistaan ilmoituksen, että hän tulee Suomeen viikoksi täyttämään guest spotin Krunikan leimassa.

Parikymmentä minuuttia ilmoituksen näkemisen jälkeen sain lähetettyä hänelle sähköpostin. Alkuvaikeuksista huolimatta löimme aiheen ja päivän lukkoon kesäkuun alkuun. Nyt siis on vuorossa kova odottaminen ja henkinen valmistautuminen yli neljän tunnin tatuointiaikaa varten.

Onko Fuki sulle tuttu, tai oletko itse ottamassa tänä vuonna uutta leimaa? Tai mitä ylipäänsä ajattelet tatuoinneista? Kerro mulle kommentteihin!

10 kommenttia:

 1. Ihanan näköinen tuon tatuoijan tyyli! Innolla jään odottelemaan että mitä sinulle loihditaan. Itseltä löytyy 3 tatuointia tällä hetkellä. Toistaiseksi ei ole uusia suunnitteilla mutta ehkä sitten joskus taas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! Fukin tyyli on juurikin se, mitä odotan innolla. Olen yrittänyt kovasti etsiä Suomesta sellaista tatuoijaa, joka tekisi samantyylisiä sarjakuvamaista jälkeä, mutta ei ole vielä löytynyt.

   Ja kolme tatuointiahan on aika monta - mulla on vasta yksi ja tämän kesän leima on toinen :D Saa nähdä, miten tällainen pienen tatuoinnin omaava tyyppi selviää ison tatuoinnin tekemisestä yhdellä istumalla.

   Poista
 2. Tosi kivan näköisiä tatuointeja tuossa kollaasissa, kivalla tyylillä hän tekee tatuointeja! Tästä tekstistä oikein huokuu sun innostus, sitä oli ihana lukea :)
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommentistasi! En kyllä millään malttaisi odottaa kuutta viikkoa, onneksi kuitenkin ajanvaraukseen ei ole pidempi aika :D

  VastaaPoista
 4. Oon seurannu Fukia jo pitempään ja ihaillut tyyliä. ^^ Kiva että tänne pohjolaankin eksyy tekijöitä ja että sait ajan!
  Itellä ei vielä oo tatskoja, mutta sukanvarressa meneillään säästöprosessi. Vielä kun vaan löytäisin sen oikean tatuoijan ja saisin ajatukseni paperille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi oikean tatuoijan löytäminen on kyllä tosi hankalaa. Mutta hieno juttu, että olet nähnyt vaivaa oikeasti säästääksesi rahaa ja etsiäksesi oikean tyypin jo ennen ekaa tatuointiasi! Mun eka tatska maksoi 50-60 € ja se tehtiin jonkun randomin äijän olohuoneessa. Onni oli kuitenkin matkassa ja en saanut mitään tautia tai tulehdusta, ja kuvastakin tuli ihan ookoo :'D

   Poista
 5. Ei ole tuttu tekijä itselleni, mutta mielenkiintoinen ja kaunis jälki on hänellä! :) Mie käyn itse ottamassa kuvat Joensuussa Hexed Inkillä - tosin olen aiemmin ottanut kaverilla ja ulkomailla tatuoinnit, jotka myöhemmin ollaan korjailtu tai peitetty tatuoijan kanssa. :) Yksi tatuointi olisi vielä tulossa itselle, mie tykkään todella paljon Hexed Inkin synkän herkästä tyylistä tatuointien kanssa, erittäin kauniita ja naisellisia kuvia on omassa kehossani. Seuraavassa asupostauksessa näkyy tatuointeja enemmän, sieltä voi sit käydä kurkkimassa kunhan julkaisen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, täytyykin käydä kurkistamassa asupostauksesi! :) Kävin myös katsastamassa Hexed Inkin gallerian, ja vaikutti aika realistiselta tatuointityyliltä. Täytyy nostaa hattua, että joku omaa noin hienon kädenjäljen!

   Poista
 6. Mulla on nämä mun kaksi pikkusta tatuointia (kädessä teksti ja korvan takana on yhtä suuri kuin -merkki) ja mä himoitsen kamalasti tohon toiseen käteen jotain ihan kuvaa. Ei nyt mitään kovin suurta, mutta kuitenkin semmosta jotain ihan kuvaa, ei tekstiä. Luultavasti mustavalkoista, mutten oo varma silti. Ja jotain millä ois joku merkitys, mutta sen pitäis olla tosi kivan näköinen myös. Eli en todellakaan vielä tiedä mitä haluan, mutta ehdottomasti haluan. :D Ja jahka sen keksin niin varmasti käyn ottamassa. Lisäksi haluaisin yhden pienen tekstin mun äidin kirjoittamana (siis yhden sanan) ikään kuin muistoksi kun äidillä on etenevä muistisairaus, mutta aattelin että se on niin pieni niin senhän vois vaikka sit ottaa samalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa tosi kivoilta tatuointisuunnitelmilta! Ja olen bongannut kuvia sun tatuoinneista, ne oli ihanan omaperäisiä <3

   Itse olen päättänyt, etten enää ota näkyvälle paikalle tekstitatuointia - on jotenkin hirveän rasittavaa näin neljän vuoden jälkeenkin alkaa selittämään jokaiselle kysyjälle, mitä siinä kulee ja mitä se tarkoittaa. Jos tekstiä vielä päädyn ottamaan, otan sen paikkaan, josta vain harva sen näkee :) Eikä sillä, etteikö kuvatatuoinnistakin kysyttäisi, mikä se on ja miksi sellaisen on hankkinut, mutta tekstin takana on niin syvä merkitys, että odotan, kun pääsen sanomaan tulevasta tatuoinnistani "se on Cubone, ja otin sen koska se on UPEA".

   Poista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita ♥