05 huhtikuuta 2017

Mitä mä sain synttärilahjaksi?

Kuten jo aiemmin olen somessa mölynnyt, vietin 23-vuotissyntymäpäivääni viime viikon keskiviikkona. Eli tasan viikko sitten. Synttäreitä juhlittiin äärettömän helpon pätkisjuustokakun äärellä perheen kanssa hieman ennakkoon, eikä tietenkään Juhakaan malttanut lahjojaan piilotella siihen viralliseen päivään asti. Yleisön pyynnöstä tässä hiukan niitä juttuja, joita sain synttärilahjaksi;
Tänä vuonna lahjoina tuli tosi tarpeellisia, tosi makeita ja tosi outoja juttuja! Ekana mainittakoon Tigerin niittikuulokkeet, jollaiset mulla oli joskus käytössä, mutta hiukan liian kovan käytön takia ne menivätkin rikki. Nyt taas kelpaa kuunnella musaa, tyylillä!

Lauantaina sain Tom of Finland -servettejä hiukan ennen kahvittelua, ja illemmalla Tarot-kortit. Tomppaservetit tulee todellakin juhlakäyttöön vienoine hymyineen ja Tarot-kortti-innostuksestani mainitsin joskus Juhalle, joka oli sitten laittanut sen korvansa taakse.

Korttipakan mukana tuli pieni pokkari, johon on koottu korttien merkityksiä ja ohjeita korteilla ennustamiseen. Kuumeilun ja kiireen takia kortit pääsivät oikeasti testikäyttöön vasta eilen, kun ennusteltiin toisillemme olkkarin lattialla.

Vaatetustani säväyttämään sain Pandora-koruuni ihanan kissapalan vanhemmiltani ja pupukengät Juhalta. Nämä kengät ovat jo vilahtaneet instagramissani, sillä sain ne tosi ennakkoon - ensin käyttööni sain Ebaysta tilatut glitterikengät ja erään päivän mittaisen häviämisen jälkeen ne samat kengät olivatkin kokeneet muodonmuutoksen. Upeat puputossut, näitä katsellessa ei malta odottaa, että kesä tulee! Iso kiitos Juhalle ja anopille, jotka nämä ideoivat ja tuunasivat ♥

Lisäksi, kun Taroteiden hörhöleima ei vielä riitä, sain Lady Sheban Varjojen kirjan! Monet pitävät kirjaa wicca-uskonnon alkuperäisenä pyhänä kirjana, ja se oli kyllä sellainen, mitä en osannut yhtään odottaa, mutten olisi kyllä itse osannut keksiä itselleni tähän elämänvaiheeseen parempaa lahjaa. Suomennoksen ulkomuoto ei ole mitenkään hirveän hieno, mutta tärkeintähän on kirjan sisältö. Ja ainahan sen voi tuunata.

Meille muutti mun syntymäpäivän kunniaksi appelsiinipuu ja upea ananaslamppu, joka vaihtaa väriä kaikissa sateenkaaren väreissä ja sain myös kihlasormukseeni mätsäävän, hirveän sympaattisen PERKELE-sormuksen ♥ Ihana, just mun näköinen sormus, joka onkin ollut kovassa käytössä!

Eikä tietenkään unohdeta pokemonkortteja! Tämä huikea metallirasia ja muutama muukin korttipakka tuli avattua, ja tarkoituksena olisi opetella pelaamaan niillä vihdoin ja viimein.

(Ja eikös mun uusi kännykkäkuori olekin upea? Se saapui postissa juuri sopivasti viime viikolla ja oli aika kiva lisä synttäriviikkoon.)Sellaiset synttärit tällä kertaa. Lisäystä saattaa toki tulla vielä hieman, sillä en ole nähnyt erästä ystävää syntymäpäiväni jälkeen epäonnistuneen treffaamisyrityksen takia, joka vieläkin vähän harmittaa.

Kiitos kaikille! ♥ 

6 kommenttia:

 1. - Myöhäiset synttärionnittelut! Ihania lahjoja sait :D.

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania lahjoja olet saanut, varsinkin nuo kengät! :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kivoja ja myös erikoisia juttuja :) mä saan yleensä vain rahaa ja lahjakortteja, jotka yleensä tuhlaan vaatteisiin ja elektroniikkaan.

  Niin ja myöhäiset onnittelut :) olin poissa blogimaailmasta parisen viikkoa niin oon missannut sun synttärit kokonaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin sain aina synttärilahjaksi rahaa ja lahjakortteja, kun pidin sukulaisille synttäreitä. Kyllä vieläkin yksi seteli löytyi, mutta kun olen rajannut synttärien juhlimisen niiden rakkaimpien ihmisten seuraan, on lahjatkin olleet enemmän osuvia. Ei sillä, että raha olisi epämieluisa lahja, mutta jotenkin pidän siitä enemmän, kun saa jotakin korrektia, jonka taustalla on ajatus.

   Ja iso kiitos! Hyvä kuulla, että palasit taa blogimaailmaan!

   Poista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita ♥