03 toukokuuta 2017

Huhtikuussa ilahdutti x 7

Kuukausi on taas vaihtunut, vaikka meidän seinäkalenteri yrittääkin kaikin voimin viipyä huhtikuun puolella. Taas on koittanut aika listata muutamia juttuja alkavan kuun kunniaksi, joilla oli positiivinen vaikutus mun huhtikuuhuni;



Ekana tietenkin vappu, koska se on päälimmäisenä mielessä! Me juhlittiin lähipiirin kanssa vappua luonnollisesti huhtikuun viimeisenä viikonloppuna mökillä. Koska tänä vuonna oli elämäni ensimmäinen vappu sen jälkeen, kun luovuin äkkijyrkästä absolutismistani, ostin viemisiksi True Colors -sateenkaariskumpan.

Ihanasta ja somenkestävästä ulkomuodostaan huolimatta kumppa oli yllättävän pahaa (TOSI pahaa) ja matkusti takaisin mökiltä kotiin pepsipullossa. Onneksi äiti oli varannut vappua varten paljon parempaa kuplivaa.




Toisena mainittakoon meidän ihana Tampereen reissu. Tarkoituksenani oli tehdä nostalginen reissupostaus heti kotiin tulon jälkeen, mutta jotenkin aika tuntui harppaavan eteenpäin valtavalla vauhdilla. Tampereella yövyttiin yksi yö Sokos hotel Ilveksessä (kerroksessa 17 ♥) ja käytiin Bar Ihkussa katsomassa Blackousticin keikka.

Lisäksi meillä oli ekaa kertaa ikinä matkaseuralaisia, jotka yöpyivät viereisessä huoneessa ja tulivat meidän seuraksi keikalle. Oli jännittävää kokea tällainenkin reissu, että ei ollakaan ihan kaksistaan.

Josta päästiinkin aasinsillalla ihanasti live musiikkiin. Huhtikuussa käytiin katsomassa saman viikonlopun aikana Blackoustickia ja ihanaa Ellinooraa. Kotipelto ja Liimatainen -duo on todella monipuolinen kattaus laadukkaita covereita ja Ellinooran keikka pursusi keväistä energiaa. Ihana viikonloppu, josta starttasi aika loistavasti kevään odotus!




Listaukseen on myös otettava mukaan keväinen sää ja aurinko. Etenkin auringonlaskut ovat värittäneet kulunutta kuukautta ihanasti, sillä ilta-aurinko paistaa todella kauniisti meidän kotiin isoista ikkunoista.

Ilahduttanut on myös Pinterest. En ole ennen käyttänyt kyseistä sivustoa, ja nopean tutustumisen jälkeen olen ihan sen lumoissa! Mun pin-lisäyksiin kuuluu tatuointi-ideat, hääsuunnitelmat ja tietenkin inspiraatiokuvat sisustuksesta ja korteista.

Huhtikuussa tuli myös piirrettyä enemmän - ihan omaksi iloksi. Töiden ohessa on vaikea löytää motivaatiota piirtää, sillä graafisen suunnittelijan työ on aika luovaa. Yleensä kuukauden aikana ei tule piirrettyä enempää kuin Croquis-illan suherrukset.




Ja hei, mä sain vihdoin ja viimein meidän vanhempien eteisen seinämaalauksen valmiiksi!

8 kommenttia:

 1. Aivan ihana tuo seinämaalaus, olet tosi taitava! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso kiitos! :) Tuo homma kyllä vähän kuumotteli, kun tiedän, että äiti ei ihan hirveän nopeasti tuosta seinästä luovu ja peitä maalausta tapetilla. Eli kuvan täytyi olla sellainen, että itse pystyn katsomaan sitä seuraavan 3-10 vuotta :D

   Poista
 2. Eii olin jo innoissani"uu sateenkaari skumppaa yo juhliin!" Mut jos se ei ollu hyvää :(

  Oot kyllä hyvin taitava taiteilija!

  Nää tälläiset postaukset on tosi kivoja <3 haluisin itekkin tehä kuukauden suosikeita yms. Mutta unohdan aina ja sit olisin tekemässä sitä 20.päivä kuuta xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin olin ihan innoissani tosta skumpasta, mutta minkäs teet. Toki on tuollakin varmasti juojansa - erittäin kuiva skumppa kun vain ei ole mun juttuni. Olen enemmänkin sellainen äklömakean juotavan ystävä :D

   Ja iso kiitos! Näitä postauksia on ihan hirmu kiva tehdä, kun saa pysähtyä ja miettiä, mitä kaikkea tulikaan tehtyä kuukauden aikana. Jos tällaisen postauksen tekeminen kiinnostaa, niin eihän sen tarvitse olla mikään kuukausi-postaus - oon nähnyt tällaisia "kiitollisuuskirjoituksia" tehtäviä postauksia ihan sillä hengellä, että "viime aikoina on ilahduttanut".

   Mä vain kaipasin blogiini jotakin tasaisesti ilmestyvää sarjaa, jotta saan postausten organisointiin jotain pysyvyyttä (toisinaan kun ei ole ideoita blogikirjoituksiin). Koska "kuukauden suosikit" ei oikein iske, kokeilin tällaista. Ja olen kyllä tykännyt!

   Poista
 3. Nuo sinun piirustukset on ihan älyttömän hienoja kuten tuo seinämaalauskin! Ihania nämä kuukauden ilahdutus postaukset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiva, että nämä postaukset ilahduttaa! :) Toisinaan kun tulee mietittyä, onko tällainen kirjoittelu kenenkään mielestä kiinnostavaa. Ja iso kiitos!

   Poista
 4. Hyvä etten ostanut tota skumppaa jos oli noinkin pahaa :D Pullo näyttää kyllä tosi hyvältä, niin olen ollut lähellä ostaa :D Ja sä oot kyl tosi tosi taitava piirtää! :)

  ❀ Cinderella Days ❀

  VastaaPoista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita ♥