01 syyskuuta 2017

Kevyt arkimeikki IIK!WEEKilleKuuntelin tänään Skillettiä kämppä raikaten ja jestas, kun tuli sopivat fiilikset testailla huomista varten vähän IIK!WEEK-meikkiä. Muistan elävästi sen, että viime vuonna samaan tapahtumaan mennessä mulla oli perusmeikki ja jotain ihan pientä kikkailua kajaalin kanssa, ja hitto kun mä kadehdin niitä halloween-aiheisesti pukeutuneita ja meikanneita tyyppejä, jotka Linnanmäellä tuli vastaan. Tänä vuonna siis itsekin ajattelin hiukan panostaa!Mä käytin tässä meikissä 99% samoja meikkejä, joita käytän päivittäin. Mun meikkipohja koostuu päivittäin Baby Skinin Instant Pore Eraserista, Lumenen Matte Foundationin vaaleimmasta sävystä ja IsaDoran värittömästä puuterista.

Piirrän kulmani muuten aina tuolla H&M:n luomiväripaletilla ja supertiiviillä viistotulla kulmasiveltimellä. Tätä meikkiä varten ostin Rimmel Londonin mustan luomivärin Halpa Hallin alennushyllyltä, ettei mun tarvitsisi käyttää tuosta H&M:n luomivärisetistä mustaa kokonaan. Kun peruspohja ja kulmat oli valmiina, lisäsin vaan ihan perkeleesti mustaa silmiin ja contour-alueille.

Sanoisinko jopa, että maailman helpoin halloween-meikki.Viimeistelyn tein lisäämällä mustaa huuliin, piirtämällä kajaalilla nenääni "ernuviivan" (joka oli muuten yllättävän vaikeaa, propsit niille, jotka näitä tekee) ja liimasin itse hopeapaperista leikkaamani kuusirpin otsaani ripsiliimalla (kevyesti tänään, jotta saan sen ennen nukkumaan menoa irti ilman, että se hajoaa ihan *tuhannen pillun päreiksi. Huomenna sitten liimaa kunnolla taustaan että varmasti pysyy). Hassunhauskaa puuhailua koko shamaaniperheelle.

Huomenna fiilistelen, haluanko pitää hiukset auki vai kiinni ja minkä feikkiseptumin nakkaan nenääni, ja suihkutan koko komeudelle vielä Nyxin kiinnityssuihketta ja hiuslakkaa jopa epäterveellisen määrän.

Ootko sä menossa IIK!WEEKkiä katsomaan? Ja mikä tärkeämpää, shamaanina IIK!WEEKille, uhka vai mahdollisuus?
*tosi inha sanonta, pahoittelen sitä. Mutta hei, googlatkaas ihan oikeasti, mistä tuo "tuhannen pillun päreet"-sanonta on alkujaan. Oli aika yllättävä ja siksi ajattelin alkaa vaalimaan sitä sopivan tilanteen tullessa :D

6 kommenttia:

 1. EI JUMALAUTA ET ON UPEE SAATANA, PÖLLIN IDEOITA!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NO PÖLLI PEWKELE :D Meinasin eka vetää oikeen full glamous Suicide Squad -noidan, mutta se täytyy vetää niin överisti, että hiukan pehmensin otetta ja en vetänyt koko kroppaa mustaksi :'D

   Poista
 2. Tää postaus oli niin mahtavasti otsikoitu! Katselin aamulla unisena junassa uusien postausten listalta että joo, voihan tonkin nyt ajankuluksi lukea. Yllätyin positiivisesti kun klikkasin postauksen auki :D

  VastaaPoista
 3. Vitsi miten upea meikki, wau! :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä maailman helpoin tehdä ja ylläpitää :D ei haitannut vaikka aika reippaasti meikit levisi pitkin poskia hektisen päivän aikana.

   Poista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita ♥