27 syyskuuta 2017

Ready for INKTOBER! 🎃



Inktober alkaa tĂ€mĂ€n viikon sunnuntaina, ja olen vihdoin löytĂ€nyt itselleni listan, jota pyrin seuraamaan inktoberin ajan. Listan on luonut Modern Witch Daily helpottamaan artblockia juurikin tĂ€llaisen kuukauden piirtĂ€mishaasteen aikana. Viime vuonna piirtĂ€misaiheiden keksiminen oli yksi suurimmista syistĂ€, miksi meinasin lopettaa haasteen kesken jo ennen puolta vĂ€liĂ€. Ja hyvĂ€, etten lopettanut. Silloin en olisi saanut ideaa Cubone-tatuointiini.



Meinaatko sÀ osallistua inktoberiin tai oletko joskus osallistunut? Jos sulla on kÀytössÀsi jokin julkinen somekanava, jonne jaat tekemiÀsi inktober-kuvia, heitÀ ihmeessÀ mulle linkki kommenttiboksiin!

Inktoberin sÀÀnnöt ja historian löydÀt tÀÀltÀ!

8 kommenttia:

  1. Ă„Ă€, tuohon olisi niin kiva osallistua, mutta en tiedĂ€ mistĂ€ löydĂ€n aikaa! :D tai sitten tĂ€mĂ€ olisi samalla pikapiirtĂ€misen opettelua

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla inktober on itsekriittisyysharjoitus, kun joka pÀivÀ ei voi tehdÀ mestariteosta. Se on ihan ookoo, ettÀ jonain pÀivÀnÀ ei vain starttaa ja tulee piirrettyÀ jotain ihan pÀÀtöntÀ. TÀrkeintÀ on, ettÀ joka pÀivÀ piirtÀÀ jotakin :)

      Poista
  2. Aiotko jakaa omia Inktober-kuviasi Instagramissa tms? NimittÀin jos joo, niin jee! Ootan kyllÀ innolla niiden nÀkemistÀ! ItellÀ ei taiteellinen lahjakkuus riitÀ mihinkÀÀn tÀllaiseen, mutta ehkÀ jonain pÀivÀnÀ itseinho ei pakota lopettamaan ekan pÀivÀn jÀlkeen.. :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tarkoitus oli jakaa kaikki kuvat, jotka saa aikaiseksi instaan ja deviantarttiin :) Mullakin meni monta vuotta, kun itsekriittisyys ei antanut periksi Inktoberiin osallistumista, mutta onneksi nykyisin osaa ottaa jo vÀhÀn rennommin ja jokaisen piirroksen ei tarvitse olla tÀydellinen :D

      Poista
  3. TÀÀlÀ toinen joka osallistuu! PiirtÀminen jÀi melkein kokonaan koulun jalkoihin ja tÀÀ on niin hyvÀ keino pÀÀstÀ taas alkuun ja löytÀÀ se tasapaino. En kyllÀ tiedÀ julkasenko kaikkea, mutta instaan ja blogiin tulee ainakin osa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes, kiva kuulla! Tuo opiskelun ja piirtÀmisen yhdistÀminen on kieltÀmÀttÀ ihan yhtÀ hankalaa kuin töiden tekemisen ja piirtÀmisen yhdistÀminen. KÀyn todellakin sitten vakoilemassa, mitÀ kaikkea olet piirrellyt, kun vain jotakin julkaiset! :)

      Poista
  4. Osallistun, kiitos idesta! Mietin pitÀisikö tehdÀ ihan oma tunnus taiteilulle ym niin ei olisi niin iso kynnys julkaista :D TÀytyy pistÀÀ harkintaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. PistÀhÀn ihmeessÀ harkintaan, tÀssÀ on vielÀ pari pÀivÀÀ aikaa :) jos laitat toisen tunnuksen pystyyn niin huikkase ihmeessÀ mulle, niin tulen seurailemaa!

      Poista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita ♥