12 kesäkuuta 2017

Kauan odotettu Cubone-tatuointi

Kova odotus palkittiin ja pitkään varrottu tatuointiaika koitti perjantaiaamuna ♥ Tatuoiminen Krunikan Leimassa Judyta Murawskan käsittelyssä kesti noin kolme ja puoli tuntia. Mikään ennalta ajattelemani kauhuskenaario ei käynyt toteen, vaikka viimeisen tunnin ajan (sisäreiden puolta tehdessä) kivut olivat aika kovat. Kaikki olivat kovin mukavia, sain pitää taukoa aina, kun siltä tuntui, ja kun kasvoni vetivät kalpeiksi, mulle kiikutettiin karkkia ja kylmää tuoremehua.
Judyta oli todella mukava ja kannustava persoona, ja en edes käsitä, miten näppärästi tatuoinnin tekeminen häneltä sujui. Tämän kokoiseen leimaan olisi voinut kulua pari tuntia enemmänkin aikaa. Mukana oli myös ystäväni Anniina, ja täytyy kyllä sanoa, että olen tosi kiitollinen, että hän neula- ja tatuointikammostaan huolimatta tuli ja piti mulle seuraa. Sisäreiden irvistelyvaiheessa Anniinan höpöttely sai keskittymään edes vähän johonkin muuhun kuin siihen, että sattuu.

Kuvasta tuli paljon upeampi kuin osasin edes kuvitella, ja myönnettäköön, se sopii mun jalkaani täydellisesti. Stressasin ihan turhaan sitä, saataisiinko näihin mun thunder thighsiin tarpeeksi iso tatuointi tehtyä yhdeltä istumalta, kun Judyta oli vain yhden viikon verran Suomessa.Matka sujui yllättävän kivasti, vaikka perjantaipäivä menikin vähän huonovointisena. Jännityksen ja pitkän tatuoimisen jälkeen kulkeminen oli hidasta ja tunsin oloni aika heikoksi. Onneksi lauantaina vointi koheni ja ehdimme hiukan shoppailla ennen kuin linja-auto lähti takaisin Poriin.

Mulle tuliaisiksi Helsingistä ritti kipeä, turvonnut jalka ja hyvä valikoima pockya. Eikä matkatavaroihini paljon muuta olisi mahtunutkaan. Olen todella onnellinen siitä, että uskalsin tähän ryhtyä, ja nyt tarkoituksena on pitää itseni nesteytettynä ja huoltaa tatuointia parhaani mukaan.

Ja kerrottakoon vielä, että ennakoiva postaukseni siitä, "miten varautua tatuoinnin ottamiseen kesällä" oli mulle todella tärkeä ohjenuora, ja kaikki asiat, joita ennakoin tekstissä, tulivat käyttöön. En siis raahannut mukanani turhaan elmukelmuja, rasvoja, apteekin teippejä ja hajusteetonta saippuaa :D

8 kommenttia:

Kaikki kommentit ovat tervetulleita ♥