02 kesäkuuta 2017

Toukokuussa ilahdutti x 7

Mulla on ollut pari päivää mielessäni, että jotakin on jäänyt tekemättä. Pitkään pyörittelin ajatusta sen ympärillä, mitä se jokin voisi olla, mutta kun tulin vilkaisemaan bloggerin lukulistaa, hoksasin, jokakuinen positiivisuuspläjäys on vallan päässyt unohtumaan! Toukokuu oli hektinen  ja erittäin kehno bloggauskuukausi, mutta erinomainen seikkailukuukausi! Tässä taas juttuja, jotka viime kuussa ilahduttivat;




Mökkeily! Olen lähtenyt monena viikonloppuna rakkaan yövuoroja pakoon ja ollut Cubone-pehmoleluni kanssa maanpaossa maalla. Sellaiset päivät tekevät kyllä todella hyvää, kun saa saunoa, syödä grilliruokaa ja höpistä lähimmäisten kanssa milloin mistäkin hölynpölystä.

 Ja tietenkin tähän on laskettava ihana Cubone-pehmolelu, jonka Juha oli mulle Ebaysta tilannut tsemppaamaan tatuointiajan odottamista.

 Risteily Viking Gracella. Lähdettiin kahden ihanan ystävän kanssa todella extemporee-risteilylle vain viikon varoitusajalla, ja täytyy sanoa, että oli kyllä tosi kiva reissu! Laiva oli tosi upea ja fiilis katossa, ja päätin ottaa oikein kunnon irtioton ja jätin kamerankin kotiin, jotta voisi keskittyä olennaiseen. Onneksi onnistui, vaikka toisinaan aikataulujen kohtaaminen onkin tosi vaikeaa!





 Arkiset seikkailut pitkin Porin tiluksia. Aloitimme metallinpaljastus- ja PokemonGo-kauden Juhan kanssa kuun alussa, kun aurinkoiset päivät kutsuivat ulkoilemaan. Olemme kiertäneet Yyterin, Pormestarinluodon ja Kaanaan rantoja ja tietenkin Kirvatsin leikkikenttiä. Ihan älyttömän kivaa yhdessä vietettyä aikaa!

 Helsinginreissun järjestely. Ensi torstaina lähden parhaan ystäväni kanssa Helsinkiin ja sain ihan itse järjestettyä meille kyydit ja hotellin! Olen aika ylpeä, vaikka välissä meinasikin usko loppua :D En ole mikään järjestäjä vaan tykkään kulkea usein vanavedessä miettimättä itse mitään.



 Korttien tekeminen kesän juhlia varten. On kiva heijastella omia valmistumisia ja ripiltäpääsyjä ja miettiä sen kautta, millaisia kortteja olisinn itse jemmannut talteen, ja ottaa inspiraatiota niistä.

 Kasvisruoka. Toukokuussa testailin paljon erilaisia kasviskvaihtoehtoja, ja esimerkiksi alla olevan kuvan kasvispurilaiset olivat ihan syntisen hyviä. Näitä lisää!



Siinä kaikki tältä erää. Toukokuussa tuli tosiaan paiskittua töitä, mutta onneksi työaikani ovat niin lyhyitä, että rentoutuakin ehtii ja aivot ehtivät nollaantua. Ensi viikon perjantaina on tatuointiaika ja sen kuumottelu on todellista, toivottavasti kaikki menisi hyvin! Palaamisiin!

4 kommenttia:

  1. Ihan sika ihana toi Cubone!! Varmaan pakko oikeesti nyt tilata ebaysta oma tai joku vastaava kun tykkään tota pokea nyt edelleen pelailla :) Mulla blogissa pari päivitystä tai esittelyä siihen liittyen, mitä tatskoja oon otellut, kyllähän niitä aina kiva ottaa :) Pian on 2 vuotta siitä kun otin viimeisimmän :)

    - Finnlandsnorsk

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, iso kiitos kommentistasi! Tuo Cubone on ollut kyllä häkellyttävän hyvälaatuinen Ebay-ostos, kun sieltä ei aina tiedä, mitä saa. Itsekin pelaan PokemonGota vieläkin melkein päivittäin ja pääsen piakkoin tasolle 27.

      Oi, käýn todellakin lukaisemassa tatuointipostauksesi! Mun ensimmäinen tatuointini on nyt neljä vuotta vanha, ja uuden tatuoinnin ottaminen lykkääntyi, kun en oikein löytänyt itselleni sopivaa tekijää Suomesta. Onneksi unelmatatuoijani matkustaa nyt Puolasta Helsinkiin, niin pääsen häntä tapaamaan ja ottamaan ihka ensimmäisen neotraditional-tatskani suoraan häneltä! :)

      Poista
  2. Voi miten suloinen Cubone <3 Ihana postaus, taisin viimeksi jo sanoa että tykkään näistä sun kuukausi koosteista tosi paljon :) Mulla tää viikko on mennyt ihan täysin koomassa, toivottavasti alkava olisi vähän energisempi.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Nämä kuukausikoosteet luo jotenkin kivaa struktuuria tähän postaamiseen - joinakin kuukausina kun sisältöä tulee tehtyä vähemmän ja toisina enemmän. Huonojen kuukausien pelastus on kieltämättä se, että kuukauden alussa on ennaltamäärätty postaus odottamassa :)

      Täälläkin on aika kovaa koomailtu, mutta toivottavasti ensi viikolla helpottaa, kun perjantaina saadaan kolmen kuukauden odotus palkittua, eikä odottaminen enää vie yöunia :D

      Poista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita ♥