25 heinäkuuta 2016

POKÉMON GO kilpavarustelua

Pokémon Go on kuluneen viikon koukuttanut ja puhuttanut sekä hyvässä että pahassa ja levinnyt ympäri Suomea heti, kun se tuli ladattavaksi suomalaiseen App Storeen ja Play Kauppaan. Bongasin pelin mainoksen jo viime vuoden puolella, ja siitä saakka olen odottanut levottomana pelin julkaisemista. Viime viikon maanantaina sain viimeinkin pelin kännykälleni aika kovien alkuvaikeuksien jälkeen. Samsung J5 ei välttämättä ole kaikkein yhteensopivin laite pelille, mutta se toimii kohtalaisen hyvin pieniä jumittumisia ja ominaisuuspuutteita lukuunottamatta.Ensimmäisen pokemonjahtini yhteydessä huomasin, että peli vaatii oikeasti muutakin varustusta kuin pelkän älylaitteen. Omat tennarini, jotka repivät kantapääni rikki ekana päivänä, jäivät kotiin, kun hankin kunnon lenkkarit, ja valtava vesipullo on ollut näinä kuumina päivinä aivan korvaamaton. Siitä syystä mulla on aina reppu selässä, kun olen pelaamassa. Mua kauhistuttaa aina, kun näen pelaajan, jolla ei ole muuta kuin kännykkä matkassa mukana, koska peli kuluttaa huomaamattomasti aikaa, liikunta tulee sivutuotteena ja nestehukka on todellinen uhka näin kesäaikana.

Lisäksi matkalaturi on pelaajan paras ystävä! Mahdollisesti jopa vara-akun hankkimista kannattaa miettiä, sillä sovellus ahmii kaiken virran kännykästä muutamassa tunnissa. Näin alkuhuuman aikaan ihmiset tuntuvat pelaavan tuntikausia peliä putkeen, ja paha mielihän siitä tulee, kun joutuu lähtemään kotiin lure-bileiden keskeltä.

Muistutan vielä lopuksi kaikille teille; Peli onneksi ei vaadi sitä, että näyttöä täytyisi katsoa koko ajan, vaikka monet niin tekevätkin. Et missaa mitään, jos laitat puhelimen taskuun parin korttelin ajaksi, sillä Pokemonstopit näkee hyvissä ajoin ja puhelin ilmoittaa kyllä, jos pokemon ilmaantuu lähettyville. Terkuin tyyppi, joka ei voi edes vilkaista kelloaan ilman, että kävelee tolppaa päin.

Missä sä pelaat, ja mitä itse otat mukaan, kun lähdet metsästämään Pokemoneja?

2 kommenttia:

 1. Hih, ite en ole ihan viellä Pokemon huumaan ehtinyt mukaan, vaikka pelin omistankin ja sitä rataa. Sen sijaan pelaan Ingressiä, joka on tavallaan kuin Pokemon, mutta hankalampi oppia? Tiedä ja mene.

  Mutta sen verran voin sanoa, että itselle tärkeimpiä varusteita pelatessa ovat vara-akku ja jotain juotavaa ja mielellään jotai syötävääkin - jotain pientä ja helppoa! Ja tietenkin lenkkarit, ei mitään korkkareita tai ballerinoja :D.. Joita siis täällä päin näkee monella, he tosin eivät taida sitten liikkuakaan paljoa.

  Ah ja aivan, sun banneris on aivan ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, KIITOS! :) Itse en ole Ingressiin paljoa tutustunutkaan, täytynee ottaa hiukan selvää, mistä pelissä on kyse :D Täällä päin monet pelaajat kerääntyvät istuskelemaan keskustan puistoon, koska se on paikallinen 24/7 hotspot, joten ne, jotka kulkevat ilman vesipulloa sun muuta varustusta saattavat kyllä olla puistoistuskelijoita, jotka suuntaavat kotiin :D

   Poista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita ♥