30 maaliskuuta 2015

Kaikkien aikojen syntymäpäivä

Täytin 21 vuotta palmusunnuntaina. Tarkemmin sanottuna lauantain ja sunnuntain välisenä yönä, hieman alle tunnin keskiyön jälkeen. Lauantai-ilta kului nähden pitkästä aikaa ystäviä tortillan, donitsien, Eart Hourin, pelailun ja lahjojen merkeissä. Oli ihanaa viettää ilta vanhan porukan voimin, koska vastaavaa mahdollisuutta ei ole moneen kuukauteen ollut.


Sunnuntaina kutsuin vanhempani käymään, vihdoinkin. Päivä käynnistyi kauppareissulla, siivoilulla, järjestelyllä, kakun koristelulla ja pyykinpesulla, ja oli hauska saada vieraita pitkästä aikaa. Siinä siivoilun ohella kirosin, kuinka hyvässä kunnossa meidän kämppä pysyisikään, jos meillä kävisi useammin vieraita. Haluaisin kovasti kutsua tyyppejä meille käymään, mutta jotenkin se tuntuu olevan kauhean vaikeaa. Ehkä jonain päivänä.


Mä en kyllä käsitä, miten kaikki mun saamani lahjat tänä vuonna saattoivatkaan mennä niin nappiin. Mä en saanut mitään turhaa, ja kaikki lahjat olivat sellaisia, joita olin jollain tasolla toivonut saavani. Kihlattuni oli hankkinut mulle yhden lempi bändini keikkalipun, mikä sai mut huutamaan, halaamaan ja hyppimään innosta, ja erilaisia käyttötavaroita. Muodikkaasti etuajassa saapuneilta vanhemmiltani sain kukkia, karkkia, pandora-koruuni täytettä ja ruska-sarjan astioita, velipoika oli hankkinut mulle myös ruskaa ja paras ystäväni antoi The Pointless Bookin, jota osuvampaa lahjaa mä en ikinä keksisi.


Ei tätä parempaa lähipiiriä voisi ollakaan. Puhumattakaan siitä, että sain nähdä pitkään kaipaamaa kaveriporukkaa lauantaina. Ei sitä parempaa lahjaa ole. Puhumattakaan siitä, että löysin näin viikon alun kunniaksi laukustani pienen pöllön ja sinne yön aikana sujautetun pussin täynnä karkkia. Ei kukaan voi olla näin onnekas ♥

Näillä eväillä kelpaa aloittaa kahdeskymmenesensimmäinen ikävuosi.

2 kommenttia:

  1. Mä vietin kans lauantaina Earth Houria, oli mahtavaa syödä hyvää sapuskaa kynttilöiden valossa ♥ Sun hauskuus näyttää jatkuneen koko viikonlopun, huiman paljon onnea sulle synttäreiden johdosta! (: Nappiin osuneet lahjat ja ihana lähipiiri on ehkä parhaat eväät, millä uuden ikävuoden edes voi aloittaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta puhut! Ja oli kyllä ihan mukavaa kun saatiin kaikki pelikonsolit ja ylimääräiset härpäkkeet pois päältä ja istuttiin perinteikkäästi keittiön pöydän ympärillä pelaamassa uunoa kynttilänvalossa :D Ja puhumattakaan siitä, että mun synttärijuhlintani alkoi jo viikon etuajassa, kun poikaystävä näki hieman vaivaa (siitäkin on kirjoitus blogissa) :)

      Poista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita ♥