28 huhtikuuta 2019

10 faktaa minusta

 

- Vaikka mulla on vain neljä tatuointia, teen päivittäin niihin liittyvää taustatutkimusta. Instassa selaan parhaimmillaan 4-5 tuntia vuorokaudessa erilaisten suomalaisten tatuoijien töitä ja tallentelen niitä, jotta löydän sopivan tatuoijan, kun vain saan päätettyä seuraavan projektin. Tämän lisäksi katson Youtubesta tatuointikulttuuriin liittyvää sisältöä lähes päivittäin, ja Juha siitä mulle aika usein kuittaileekin.

- Jos saisin päättää, en ikinä käyttäisi sukkia. Ja kesäisin en juurikaan käyttäisi kenkiä. Paitsi tietenkin talvella, koska on kylmä, ja rakastan käyttää superkevyitä paljasjalkakenkiäni villasukkien kanssa. Harmillista, miten sosiaalisesti ei-hyväksyttävää on tallustella paljain jaloin paikasta toiseen.

- En kokkaa. En yksinkertaisesti tule meidän minimaalisen keittiön kanssa toimeen - silloin harvoin, kun joudun keittiöön yksin, onnistun vain harvoin tekemään mitään syömäkelpoista. Saati sellaista, joka kelpaisi Juhalle. Juha on meidän parisuhteessa se, joka hoitaa meidän talouden muonituksen, ja oon kovin kiitollinen siitä, että oon löytänyt tuollaisen master chefin ♥


- Olen aina ollut ultimaattinen avaruushörhö. Tein ala-asteen alussa omatoimisesti lehtiön, johon piirsin tähtikarttoja ja kopioin iskän tietokirjoista tekstejä liittyen mustiin aukkoihin ja linnunrataan. Rei'itin paperit ja sidoin ne yhteen tummansinisellä langalla. Vein lehtiön innoissani kouluun esiteltäväksi, mutta kukaan luokkakavereistani ei tainnut ihan hiffata, miten makea juttu se oli. Näin jälkikäteen ajateltuna juttu oli tosi outo ja random, mutta silloin se oli parasta shittiä, mitä tiesin.

- Tämän takia myöhäisillan keskustelut mun kanssani ovat olleet tosi rankkoja mun ystäville. Yökyläillessä aina jossain vaiheessa iltaa mun katse nousi tähtiin ja aloin miettiä ääneen, miten mahtava universumi on. Onneksi nykyisin mun rinnalla on ihan yhtälainen hörhö, joka innostuu puhumaan syvällisiä myöhään arki-iltoina.

- Lempikarkikseni on pakko sanoa noitapillit. Ne ovat ihania suolaisia yllätyksiä irtokarkkipusseissa.

- Musta kynsilakka on mulle ainoa oikea kynsilakka. Kun opiskelin autoasentajaksi, käytin paljon mustaa kynsilakkaa, koska se oli helpoin tapa pitää kynnet edes kutakuinkin siisteinä saastaisessa työympäristössä. Se jäi tavaksi, ja vaikka kuinka yritän kokeilla uusia värejä ja erilaisia glitterilakkoja, mikään niistä ei tunnu multa. Tällä hetkellä rokkaan lakkaamattomia kynsiä todellisella hippimeiningillä - sekä käsissä että varpaissa.

 

- Voin nukkua päikkärit missä vain, milloin vain ja miten vain. Usein torkahdan joogamatolle joogatunnin loppurentoutuksessa, ja auton takapenkki on yksi mun lempparipäikkäripaikkojani. En kyllä kuvailisi itseäni tietoisena päikkäriharrastajana, mutta monta kertaa torkahdan ihan huomaamattani. Iltaisin nukkumaanmeneminen ei sitten olekaan niin helppoa.

- Olen horoskoopiltani oinas, ja se jotenkin kyllä paistaa mun tempperamentistani. Oon yleensä tosi rauhallinen, mutta kun joku tarpeeksi mun hermojani koettelee, on tulielementin reaktio hyvää vauhtia tulossa.

- Olen todellinen go-with-the-flow-ihminen. Olen oikeasti epäsuunnitelmallisin ihminen, jonka tunnen, ja menen kaikkiin tapahtumiin ja reissuihin tekemättä minkäänlaista selvitystä siitä, mitä kohteessa odottaa. Ehkä siksikin oon haalinut ympärilleni ison määrän todella suunnitelmallisia ja tarkkoja ihmisiä; mun läheisimmät ystäväni ovat taustatutkimuksen mestareita, ja Juha on suunnitelmallisuudessaan vailla vertaa.

2 kommenttia:

  1. Tämä postaus oli jotenkin tosi kiva, olit valinnut tähän tosi kivoja juttuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Mulla on ollut vähän motivaationpuutetta blogin pitämisessä, joten tällainen kevyempi postaus vaikutti sopivalta tähän väliin :)

      Poista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita ♥