09 elokuuta 2018

Vieraat mukaan MORSIAN VS SULHANEN -peliin - HÄÄT 2018

Meidän häät olivat rennot ja vapaat juhlat, ja salatehtävien lisäksi ohjelma oli pidetty niukkana. Haluttiin, että ihmiset saisivat liikkua vapaasti ja jutustella ilman, että kenenkään täytyisi toljottaa aloillaan koko ehtoota. Muutamia pelejä ja leikkejä meidänkin häissämme oli, esimerkiksi hääpari-tietovisa, sulhasen ryöstö ja perinteinen MORSIAN VS SULHANEN -peli, jossa kyseltiin kysymyksiä tyylillä "kumpi on parempi asiassa X".

Perinteisesti peli toimii niin, että hääpari istuu selät vastakkain, ja vastaa kysymykseen omaa tai toisen kenkää nostamalla. Me haluttiin myös häävieraat mukaan tähän, ja päädyttiin tällaiseen ratkaisuun!
Ideoitiin ja tehtiin laput kaasoni kanssa, kun mietimme, miten äänestyksestä saisi mahdollisimman vaivattoman vieraalle. Kahta eri lappua emme halunneet, joten päädyimme käännettävään versioon. Puolet oli värikoodattu, ja värikoodin tunnisti morsian- ja sulhane-teksteistä. Juhan väreinä oli vihreä ja sininen, mulla taas vaaleanpunainen ja liila.

Jäätelöttikkuidea tuli kuin tyhjästä, kun kaasoni toi laatikollisen puutikkuja mukanaan askarteluiltamaan. Hääjuhlassa oli kiva huomata, että kaikki tuntuivat tajuavan niiden käyttötarkoituksen heti - ja käyttivät näitä myös viuhkana ennen peliä!Ainakin mä olin tosi yllättynyt siitä, miten hyvin juttu saatiin toimimaan. Kaasoni esitti kysymykset, ja laski kolmeen, niin kaikki nostivat vastauksensa samaan aikaan. Oli superhauskaa nähdä, mitä ihmiset veikkasivat vastaukseksi, ja juttu aiheutti paljon naurua ja hymyjä!

Mua kiinnostaa valtavasti, mitä mieltä sä olet hääleikeistä. Onko ne juhlien kohokohta, hyvää ajanvietettä vai pakkonaurettua kuraa?

5 kommenttia:

 1. Tää on musta hauska leikki kanssa ja kiva että keksitte tavan ottaa vieraatkin mukaan. :)
  Riippuu oikeasti tosi paljon hääleikistä, onko se hyvää ajanvietettä vai kuraa. Parasta on, jos itse pystyy päättämään että osallistuuko vai ei. Jotain ohjelmaa on kuitenkin hyvä olla, koska muuten väki valuu nopeasti ulos. Oon ollu häissä, joissa ei pahemmin leikitty, mutta sen sijaan on ollut kaikenlaista muuta ohjelmaa ja sekin oli ihan hyvä.

  Tulee kauhee himo järjestää häät kun näitä lukee. :D Selkeesti teillä oli hauskaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, kiva kuulla ajatuksia! Me suunniteltiin leikkejä just siksi, että saataisiin paremmin jää murrettua - meijän suvut kun ei ihan kauheesti ole ollut tekemisissä aiemmin :D ja toimi kyllä toivotulla tavalla, loppuillasta kaikki tuntuivat rentoutuneen huomattavasti!

   Mun juhlienjärjestämisvietti vaan pahenee, mitä enemmän näitä kuvia kattoo meidän superonnistuneista häistä - mut onneksi pian on HALLOWEEN!

   Poista
 2. Tosi söpöt nuo jäätelöt! :D Ja toimi varmaan paljon paremmin kuin joku huutoäänestys.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huutoäänestys ei käynyt meillä edes mielessä, kun valtaosa porukasta oli sieltä ei-heittäytyvästä päästä :D Nää toimivat täydellisesti!

   Poista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita ♥