18 huhtikuuta 2018

Omituisimpia sisustuselementtejä

Moikka, ihanat ♥ Mä olen viikonlopun ylitse kelaillut jotain kivaa postattavaa, joka helpottaisi mun hääkutsupostauksen julkaisupaineita. Kutsujen ulkoasua käsittelevän postauksen julkaisen pikimmiten, kun vain voin olla varma, että kaikki kutsut on menneet perille. Laitoimme ne postiin viime viikon keskiviikkona, ja kuulimme, ettei osa niistä ole löytänyt vieläkään perille. Hienosti taas hoidettu, Posti. Toivottavasti edes valtaosa niistä seitsemästätoista lähetetystä kirjekuoresta olisi löytänyt jo tiensä perille.

Nyt ajattelin vihdoin toteuttaa postauksen, jossa esittelen meidän kämpän omituisimpia sisustuselementtejä. Koska niitä meillä riittää. Tässä postauksessa raapaisen vain näiden omituisuuksien pintaa, joten jos tällaiset postaukset kiinnostelee, kertokaa ihmeessä, niin teen jatko-osan.
★ kuu 
Tämä kuu on itse asiassa inspis koko postaukselle. Julkaisin instassa aikoja sitten kuvan, jossa tuo kuutamo esiintyi, ja sen jälkeen sain tosi monta yksityisviestiä, jossa kyseltiin sen alkuperää. Tuon kuun ostolinkki on TÄSSÄ, ja se on kyllä ihan yhtä upea kuin myyntikuvissa luvattiin.

Kuulamppu on ladattava, joten sen ei koko aikaa täydy olla johdon päässä. Myynti-ilmoituksen mukaan akku kestää 6-8 tuntia, ja sanoisin, että se on aika lailla paikkansa pitävä.♀ irmeli-torso 
Meidän Irmeli taas on löytö paikallisen Anttilan loppuunmyynnistä, eli se on tönöttänyt meidän olkkarissa jo pidemmän tovin. Kierrettiin Juhan kanssa Anttilaa ja nähtiin torsot esillä, ja kappalehinta oli silloin 40 euroa, Se kyllä oli siihen aikaan iso raha, mutta kelailtiin, että kyllä tuo paikkansa löytää. Irmeli oli meidän ihka ensimmäinen sellainen super-omituisuus, ja siitä se ajatus sitten lähtikin.

Puinen pentagrammi Irmelin kaulassa on jäänne viime vuotisista halloween-parteista. Irmelillä on etuoikeus olla toisinaan puettavana, ja sitä on koristanut nahkaharness, feikki hämätäkinseitti ja erilaiset kaulakorut.♔ online lotto -valo 
Juha taas on retrouden suurhypettäjä, ja se on raahannut meidän kämppään kaikennäköistä retroa tavaraa, esim vanhan metallisen postilaatikon, lääkekaapin ja hyvän kattauksen erilaisia retroverhoja, ja mä luulen, että kaikki alkoi tästä. Lottovalo löytyi kirpputorilta silloin, kun oltiin vastikää muutettu yhteen, ja Juha ei raaskinut sitä itselleen ostaa. Joten mä ostin. Valo oli ostohetkellä rikki, ja sen kiinnikkeet oli suunniteltu seinäkiinnitystä varten, mutta Juha korjasi sen ja kiepautti kiinnityskehyksen niin, että se sopisi lattialle.

Tällä hetkellä Lotto-valo toimii meidän yöpöytänä ja sisustusvalona. Se on oikeasti ihan älyttömän makea, vaikka mä en olekaan ikinä harrastanut rahapelejä. Ajatuksena olisi, että jos joskus muutetaan omistusasuntoon, jossa on ylimääräistä tilaa, tuon voisi jopa pultata kiinni seinään. Täytyy katsoa, minne tämä elämä meidät vie.
♡ liikennemerkit ♡
Mä olen aina rakastanut vanhoja liikennemerkkejä, ja unelmoin, että niitä voisi yhdistää sisustukseen. Ensin löydettiin tuo massiivinen P-merkki Tori.fistä, ja mihinkäs se sopisikaan paremmin, kuin sohvan yläpuolelle? Varmaan parikin vuotta siinä vierähti, ennen kuin löysin tuon lisäkilven Porkan romuliikkeestä, ja sen sain mukaani melkein ilmaiseksi, romumetallin hinnalla. Huikeita löytöjä!

Älkääkä vain kysykö, miten nuo on kiinnitetty meidän seinään. Koska kiinnitys on niin hämärä, etten halua kertoa :D☮ vessan suurmiehet 
Nämä tyypit ovat aiheuttaneet jonkin verran hilpeyttä ja hämmennystä meidän vieraissa. Vessan oven sisäpuolta koristavat Albert Einstein ja Neil deGrasse Tyson, ja etsinnässä olisi seuraavaksi Stephen Hawkingin kuva näiden suurmiesten joukkoon.

Koko juttu lähti käyntiin Einsteinin kuvasta, joka oli myynnissä randomilla katukauppiaalla Tampereen keskustassa. Tyyppi oli levitellyt maahan ison määrän erilaisia printtejä, ja tuo Einstein oli vain otettava mukaan. Juha nauroi siinä ostoneuvottelun ohessa, että mieti, miten hyvältä tuo näyttäisi vessan ovessa, ja sinnehän se sitten lopulta päätyi. Einstein oli niin hyvää vessaseuraa, että Juha kävi teettämässä sen kaveriksi tuon Neilin kuvan. 

Tässä oli tällä kertaa kaikki, ja kuten jo sanoinkin, jos tällaiset kertomukset, myyntilinkit ja muut kiinnostavat, kertokaa ihmeessä kommenteihin! Meillä on paljon lisää kirppislöytöjä ja Ebaysta ostettuja, omituisia sisustustavaroita, ja lisää on koko ajan tulossa.

Mikä on sun omituisin sisustuselementtisi?

8 kommenttia:

 1. Ihan mahtavia juttuja! Toi Lotto-valo on niin nostalginen ja siitä tulee ihan lapsuus mieleen! Ja liikennemerkit on tuohon asemoituna niin huippuja. Pitäähän siinä olla ohjeistuksenakin, että miten siinä sohvalla nyt istutaan. Onneksi pysäköintikiekkoa ei vaadita :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, kiva kuulla, että nämä aiheuttaa nostalgisuutta! Toi liikennemerkki on kyllä siitä koominen, että meidän sohva on kahden istuttava - neljän mahtuminen sille vaatisi aika tiivistä tunnelmaa :'D

   Poista
 2. - Siis ihania asioita teillä! :D eikä ollenkaan outoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä noi on sillä normiasteikolla vähän omituisia, mutta totta puhut, outous on katsojan silmässä :D

   Poista
 3. Lisää vaan tällaisia! Meillä ei taija olla mitään omituista. Pehmoja vaan paljon. Vaikka ehkä se on omituista näin yli 30-vuotiaille. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, kiva kuulla, että tykkäsit! Pehmolelut ei ole mun mielestä yhtään kummallisia, luulisin, että ihan kaikilta niitä löytyy :D

   Poista
 4. Naapurikirppiksellä oli just yks Irmeli :D En viittiny kahtakymppiä naikkosesta kuitenkaan maksaa.
  Toi kuu on ollu hankintalistalla jo kauan! En vaan saa aikaseks. Kauanko meni tulla perille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Irmeli! :'D Kuun toimitusajasta en ole ihan varma, kun Juha oli sen salaa laittanut tilaukseen. Mutta luulisin, että toimitus otti lähemmäs kuukauden (siis sen perinteisen Ebayn maksimiajan), kun Aasiasta ilmaisilla postikuluilla tuli :)

   Poista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita ♥