09 joulukuuta 2016

Joulukuu ja joulukalenteri rakkaalle ♥

Tervehdys, ihanat ihmiset, ja ihan huikeaa joulukuuta! Pitkästä aikaa! Olen tietoisesti jättänyt blogistani pois kaikennäköiset blogi-joulukalenterit sun muut tarkasti aikataulutetut jouluhärdellit, koska aikani ja energiani ei ole yksinkertaisesti riittänyt siihen. Tuntuisi huijaamiselta julkaista väkisin väännettyjä tekstejä, joten olen odottanut sopivan inspiraation saapumista ilman kiirettä. Ja nyt se on täällä!

Kuluneet pari-kolme viikkoa on ollut hektisiä ja puuhaa on ollut riittävästi. Juoksevat deadlinet (voi, joulu ja mainosala!) ja sovitut menot ovat pitäneet mut mukavasti varpaillani. Mutta hei, suurin kiire alkaa olla takanapäin ja kun koneenvaihdon aiheuttaneet tekniset vaikeudetkin on rämmitty läpi, hiljaiselo blogissa on ohi!
Meidän 31 neliöiseen kotiin purjehti joulu marraskuun viimeisenä viikonloppuna, juuri ennen ensimmäistä adventtia. Asuessani vanhempieni luona koristelimme yleensä joulun vasta noin viikkoa ennen joulua, ja tänä vuonna mietittiin Juhan kanssa, että mitä sitä panttaamaan. Joulun jälkeen sen joutuu kumminkin keräämään pois. Ja onhan koti hirveän kaunis, kun parvekkeen oven edessä/vieressä/ikävästi_oviaukon_tiellä komeilee uusi valkoinen joulukuusi 80 ledvalon valaisemana.

Pari päivää ennen kuin joulukuu alkoi, rupesin miettimään, ehtisinkö vielä tekemään Juhalle joulukalenterin. Marraskuun viimeisinä päivinä listasin, ostin ja paketoin yhteensä 20 pikkulahjaa. Ihan joka päivälle en siis ehtinyt pakettia tekemään, mutta ehdin tekemään tarvittavat paketit, kun vuorokierto pyörähtää sopivaan kulmaan ja saan mellestää kotona ilman, että täytyy pelätä toisen pamahtavan paikalle juuri, kun kaikki lahjat ovat levällään lattialla. Paketeista löytyy hierontaöljyä, maistiaisia, suklaata ja paljon kaikkea muuta kivaa ja yllättävää. Yhdeksän pakettia on jo avattu ja joka päivä herran kasvoilla on ollut positiivisesti yllättynyt ilme. Olen aika tyytyväinen!

Nyt ryhdymme viettämään rauhallista perjantai-iltaa. Ihanaa viikonloppua teille kaikille! Kertokaa ihmeessä, miten teidän joulukuu on startannut ja mitä mieltä olette hätäisesti kyhätyn joulukalenterin ulkomuodosta! ♥

6 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää! :) Minun piti vuosi sitten tehdä kanssa tuollainen kalenteri avopuolisolle, mutta jäi sitten kun unohtui vähän turhan viimetinkaan :D Tämä onkin ensimmäinen vuosi varmaan ikinä kun ei ole mitään kalenteria, mutta emme tänä vuonna muutenkaan pahemmin joulua vietä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mullakin meinasi koko kalenteri jäädä toteuttamatta, kun oli enää pari päivää aikaa :D Onneksi sitä sitten yrittikin ehtiä, ja otti sellaisen asenteen, ettei haittaa, vaikka pari "luukkua" uupuisikin joulukuun ensimmäisenä päivänä. Olisi jännittävää lukea lisää siitä, miten te vietätte, tai olette viettämättä, joulua :)

   Poista
  2. Katsotaan millaiseksi kaaokseksi ja hysteriaksi se muuttuu kun päästään äitini luokse. Sisko ilmoitti, että kuusi tulee ja kinkku. Noh vegaanina en pahemmin kinkusta välitä ja juuri tuollainen väkisin vääntäminen asioissa ärsyttää. Kuusesta tulee sotkua ja kinkusta jää aina yli, vähempikin riittäisi jos sitä on pakko saada. Mieli olisi tehnyt karata kauas lämpimään, ehkä ensi vuonna ;) Katsotaan jos aiheesta vielä kirjoittelisin kunnolla jossakin vaiheessa blogin puolelle :)

   Poista
  3. Kuulostaa valmiilta katastroofilta :D Noh, toivottavasti kaikki menee mahdollisimman kivuttomasti!

   Poista
 2. Tosi nätti toi valkoinen kuusi! :) Mä bongasin Facebookista kans neonpinkkejä kuusia mutta ne oli vähän...öh... barbimaisia? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kuvitella! :D Tuo valkoisuus on hiipinyt tosi katalasti tämän vuoden teemaan, ja yllättävänkin monella on tänä vuonna valkoinen kuusi. On aina kiva nähdä erilaisia tapoja, miten kukin sen koristelee :)

   Poista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita ♥