03 marraskuuta 2016

uusia tuulia ja melkein sateenkaarilogoja

Blogissa puhaltaa uudet, kylmät pohjostuulet, jotka enteilevät uhkaavasti talven tuloa. Ulkona kyllä paistaa aurinko, mutta lämpötilan hiipiessä nollaan ja sen alapuolelle aikaisempi, mehikasviaiheinen bannerini tuntui turhan... vehertävältä. Kyllä, vehertävältä.

Laitoin siis elämän risaiseksi ja hiljaisen päivän kunniaksi pyöräytin blogiin uuden ilmeen! Bannerin päivitin täysin erilaiseksi ja somelinkkien kuvakkeet muuttuivat banneriin sopiviksi. (Kammottava fontti, jota kovasti pahoittelen kaikille siitä ahdistuville, on ironinen valinta ja haluan blogini heijastelevan lempi ohjelmani Gumballin mielettömän maailman henkeä.) Jatkan pieniä muutoksia vielä viikon verran ja sitten TÄSSÄ & NYT on virallisesti syystunnelmissa! Vähänkö jännää!Toivon, että tämä satunnainen tyylinmuutos ei aiheuta kenellekään blogiani lukevalle minkään sortin epämukavuutta. Tyylini muutenkin on jatkuvasti murroksessa ja sen takia tykkään pitää myös somen sen mukaisena. Toivon, että nämä muutokset ovat pikemminkin asia, joka luo toivottua vaihtuvuutta muuten melko staattiseen sisältöön.

Mitä mieltä sä olet? Kaipaatko blogimaailmaan pysyvyyttä ja tyyneyttä vai räväkkiä valintoja ja uudistusta?

4 kommenttia:

 1. En blogimaailmassa välitä pysyvyydestä vaan uudet kokeilut ja tuulet ovat aina tosi jees! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooooh, KIVA KUULLA! :) Tää asia usein jakaa kansan kahteen, toiset toivoo pysyvyyttä ja toiset uusiutumista.

   Poista
 2. Ihanan erilainen tää ulkoasu, ei ollenkaan huonoa :) itsekkin pistin blogin ulkonäön uusiksi kun palasin blogimaailmaan.

  Jään seurailemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :D On aina kiva kuulla kommenttia blogin ulkomuodosta, etenkin, kun se on positiivista! Sunkin blogissa oli mukavan fresh ulkoasu, tykkäsin kovasti :) Toivottavasti viihdyt mukana matkassa!

   Poista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita ♥