02 marraskuuta 2016

Lokakuu oli lempeä

Lokakuussa sattui ja tapahtui kaikenlaista, siitä syystä blogin puolella on ollut hiljaisempaa ja muutkin harrastukset ovat jääneet taka-alalle. Näin ystäviä kulttuurin, ruuan, syvällisten keskustelujen ja klubielämän merkeissä, kävin lähiopetuspäivinä Turussa, joogasin, osallistuin instagrammissa inktober-tempaukseen, kävin Ellinooran huikealla keikalla, juhlin Halloweenia, vietettiin kihlauksen toista vuosipäivää ja osallistuin pysäyttävään taidejoogaan videoteoksen äärellä Porin Taidemuseolla. Ja tietenkin kävin töissä. Ei ole mikään ihme, että näiden juttujen välillä olen ollut hieman uuvahtanut, ja olen yrittänyt antaa itselleni luvan olla olematta toimelias.

Siihen liittyen marraskuu tuntuu muutoksen ajalta. Lähdemme taas kokeilemaan hiukan terveellisempiä elämäntapoja, kokeilen josko saisin saliharrastuksen rullaamaan ja lisää energiaa arkeen (juupa juu) ja päätin pitää taukoa ainakin toistaiseksi neljätoistavuotisesta harrastuksestani, kuorolaulusta. Mulla on ollut tosi paljon kiirettä ja inspiraation puutetta, joten olen jättänyt menemättä harjoituksiin useana viikkona peräkkäin, sekä kiireen että jaksamisen takia, ja nyt totesin, että tarvtsen hiukan aikaa miettiäkseni, mitä oikeasti haluan tehdä.Jännityksellä odotan, mitä uusi kuukausi tuo tullessaan!

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä muutoksiin! Uudet tuulet ja luopuminen tekevät usein hyvää, vaikka sillä hetkellä se rankkaa olisikin. Pienin askelin eteenpäin <3

    VastaaPoista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita ♥