08 joulukuuta 2015

JOULUKUU day 8

Päivän sana; tyytyväisyys. Aamulla Juha sai yllätettyä, ja oli ostanut mulle aamuyön tunteina  aamupalaa. Croissanttia, suklaasuukon ja energiajuomaa.


Työpäivän jälkeen tapasin kahta ihanaa ystävää hyvän ruuan ääressä Martinassa. Ilta kului nopeasti, vatsa täyttyi ja sain vihdoin luovutettua ensimmäisen joululahjankin saajalleen. Olin enemmän kuin tyytyväinen.


Ja rakkaan siivoamaan kotiin on aina ihana päästä. Juha myös sai tänään (vihdoin ♥) lottovalonsa korjattua, ja se sopii meidän muutenkin retrohenkiseen kämppään. Huomatkaa pimeässä kököttävä sypressi, joka sai tänään osakseen hieman joulukoristeita. Se paikkaa joulukuusta, joka tulee sisälle hieman lähempänä joulua. 

2 kommenttia:

  1. Oijjoi toi lottomainosvalo!! :) Ei oo kyl montaa vuotta kulunu kun tollanen oli viel tossa kylällä ärrän seinässä ja se oikeesti oli siinä pitkän aikaa :D Pitää kyl tarkistaa illalla ettei se vaan vieläkin ois siellä :'DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me löydettiin meidän oma kirppikseltä :D Alkujaan Juha lupasi, että ostaa sen lahjaksi mutta jäikin (mua hirveästi yllättämättä) meidän nurkkiin pyörimään :) Ja onhan se nyt aika makea!

      Poista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita ♥