04 joulukuuta 2015

JOULUKUU day 4

Näin unta mummuvainaastani, joka juuri ennen hautajaisia (jonkin ihmeellisen balsamointiseremonian jälkeen, joka oli saanut hänet epämiellyttävän turvonneeksi) heräsi henkiin ja kauhistuksissaan yritti hätyytellä ihmisiä kauemmaksi ongenkoukulla uhaten. Se päättyi eriskummalliseen painimisotteeseen, jossa valtava ongenkoukku lävisti oman oikean käteni peukalon.


Mutta, tosiaan! Joulukuun neljäs päivä, herranen aika. Tasan kaksi viikkoa valmistumiseen. 18. päivä joulukuuta on syy, miksi mun stressitasoni ovat hyppineet, tavanomaisen levottomia unia on näkynyt normaalia enemmän ja osa harrastuksista on hieman jäänyt taka-alalle tänä syyslukukautena. Odotan kauhulla sitä päivää, koska silloin ehkä tajuaa, että tässä se nyt oli.

Muuten mun 4.12 on sujunut mukavasti. Aamulla päätin sateen takia tulla autolla töihin (best decision EVER) ja ilahduin kummallisesti siitä, että kerrankin auton ikkunoita ei tarvinnut skrapailla, ampaisin työpäivän päätteeksi kauppakeskus Puuvillaan hiukan joululahja- ja ruokaostoksille, jossa maistiaisia jakava hyväntuulinen täti-ihminen kysyi. onko tattoo chockerini oikeasti tatuoitu kaulalleni, ja vietin rennon illan porukoiden luona kortteja viimeistellen ja maailman menoa ihmetellen (koska oma kämppä oli niin surullisen tyhjä iltavuoron takia).


Miten sun joulukuu on lähtenyt käyntiin? Kuulutko niihin, jotka heti joulukuun eka päivä iskevät joululaulut soimaan ja koristelevat kämpän, vai ootko ihminen, joka tykkää jättää joulufiilstelyn lähemmäs joulua? Meillä joulua ei ihan vielä hirveästi näy, mutta piakkoin varmasti joulukoristeita alkaa meidänkin nurkkiin ilmaantua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita ♥