02 joulukuuta 2015

JOULUKUU day 2

Tänä aamuna, toinen joulukuuta, taas huomasin, kuinka paljon nautin nukkumisesta. Mä voisin nukkua valehtelematta kaksitoista tuntia yössä ja heräisin varmasti ilman mitään ongelmaa. Mun unirytmi on viime viikkoina juurtunut siihen terveelliseen kahdeksaan tuntiin yössä (ellei mun vuorotyöläisen yövuoroja lasketa, jotka saa aina mun pasmani sekaisin), mutta aamuisin mielellään kääntäisi kylkeä ja jatkaisi unia vielä muutaman tunnin. Mahdankohan olla ainoa?

Mutta ei hätää, heti kun saa ruhon ylös sängystä, maailma taas hymyilee. Mun joulukuun toiseen päivään kuului nukkumispohdintojen lisäksi täysjyväinen aamupalacroissant, mattamustat kynnet, haaveilua unohtuneesta joulukalenterisuklaasta, pyörällä kiiruhdettu työmatka, photoshop ja dreamweaver, kuoron yhteisharjoitukset ja pieni katsahdus tekovaiheessa oleviin joulukortteihin.


Mun tämän vuoden joulukorteissa toistuu eläinteema, koska olen jossain määrin kyllästynyt söpöihin enkeleihin ja kolmiomaisiin joulukuusiin. Kuitenkin, näitä kun tarpeeksi katselee, saattaa huomata, ettei monikaan niistä ole kovin jouluinen. Ehkä pienet mistelinoksat, lahjapaketit tai lumihiutaleet voisivat tuoda hiukan joulumieltä kuviin?

2 kommenttia:

Kaikki kommentit ovat tervetulleita ♥