25 joulukuuta 2015

JOULU ♥
Tämä pirulainen vaikeutti mun joulukalenteripäivityksiä ja sai mut hiukan ärtymään ajatellessa lähestyvää Kööpenhaminan reissua. Eli mun rakastaman Samsung NX2000:n objektiivi sanoutui yllättäen irti valmistumispäivänä, ja arjen ja juhlan kuvaaminen jäi lähes täysin. Siitä syystä mun valmistumiskahvittelustakaan jäänyt yhtäkään julkaisukelpoista kuvaa. 


Mutta, jouluaatto saapui, ja mä opettelin jälleen käyttämään digipokkariani. (Illalla, keskiyön tienoilla löysin kuintenkin Juhan paketista vanhan kamerani pikkusiskon, joka pelasti koko viiden päivän matkan ja ehkäpä bloggausintoni säilymisen!) Aatto oli ihana, näin paljon mulle tärkeitä ihmisiä, söin tapani mukaan liikaa ja sain toinen toistaan upeampia  lahjoja, joita availlessa naamalle jämähti ikuinen hymy ♥


Ja tosiaan! Tämä päivä on kulunut pakatessa ja intoillessa uudesta, tutusta kamerasta. Lähdemme huomenna Kööpenhaminaan, (josta kertovan, tosi käytännöllisen matkaoppaan sain sekä Juhalta että parhaalta ystävältäni,) ja palaamme takaisin Suomeen uudenvuodenaatoksi. Tiedossa on kierros taianomaisessa Tivolissa, kevyttä shoppailua ja paikallisten nähtävyyksien kiertelyä.


Joten vallan ihanaa, hiukan myöhästynyttä joulua! Älä syö liikaa suklaata ja tavataan jälleen ensivuoden alussa. Instagramistani saattaa bongailla matkalla otettua todistusaineistoa viimeisistä eksymisistä, joten stay tuned.

2 kommenttia:

Kaikki kommentit ovat tervetulleita ♥