13 syyskuuta 2016

IIK!WEEK LinnanmäelläKäytiin toiseen kertaan jo tänä vuonna Linnanmäellä, ja juurikin tän iiK!WEEK -teemaviikon takia. iiK!WEEK oli Linnanmäen kauhuhenkinen teemaviikko, joka järjestettiin 3.-11. syyskuuta tänä vuonna ensi kertaa (ajankohta sopisi ehkä paremmin lokakuun puolelle mutta mitä pienistä).

Mä olen sieluun ja vereen halloween-fanaatikko, ja sen jälkeen, kun pistäydyttiin Kööpenhaminan Halloween Tivolissa lokakuussa 2014, olen odottanut vastaavanlaisen tapahtuman saapumista Suomeen kuin kuuta nousevaa. Ja nyt mun toiveeni toteutui. Vaikka Linnanmäki ei ollut aivan niin överi kuin Tivoli aikanaan oli, hallitut koristelut, pukeutuneet työntekijät ja etenkin perinteisissä laitteissa olleet maskeeratut pelottelijat olivat ihan täydellinen lisä syyskuiseen huvipuistoon! Tuunatun Taikasirkuksen tappajaklovni ja Hotelli Kyöpelinvuoren varjoista ilmestyneet noidat muutti koko laitteiden fiiliksen.


Paljon puhuttuun live-kauhutaloon me ei valitettavasti päästy osallistumaan. Mentiin jonottamaan puolitoista tuntia ennen kammion sulkemista ja meille ilmotettiin, ettei meitä ehdittäisi ottaa sisään. Ehkä ensi vuonna paremmalla onnella!

(PS; Kuvia on hirveän rajatusti reissusta, koska kokeilin Linnanmäellä juuri Gigantin syntymäpäiviltä ostamaani KitVision Escape HD5 action-kameraa. Se on GoPron kaltainen halpa pikkukamera, johon kuuluu erilaisia kiinnityskappaleita ja vesitiivis suojakuori. Editoinnin opiskelijana omien videoiden tekemisestä kun olisi hyötyä. Otin reissussa aika paljon videota, ja kotiin päästessä tajusin, että kuvalaatu oli kuvatussa materiaalissa aivan kammottava eikä sen editoinnista olisi mitään iloa. Palautukseen menee!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita ♥