01 kesäkuuta 2016

valmistujaiset - tylliä ja tennareita

Lauantaina vietin valmistujaisjuhliani kestiten noin kolmekymmentä läheisintä sukulaista ja ystävää. Pitkään suunnitellun juhlan pelasti aurinkoinen sää, ja saatiin pitää rennot juhlat mökin kesäisessä pihapiirissä. Onneksi meillä on paikka, jossa saa pitää näitä hieman isompia juhlia, meidän reilun kolmenkymmenen neliön yksiöön juhlat kun eivät olisi oikein mahtuneet.


Teema kietoutui keväällä suunnittelemieni kutsukorttien ja tyllihameeni ympärille. Tarjottavana oli Valion suklaakakkua pienellä muutoksella sen koristeluun, pinkkejä poppareita, äidin pullaa ja tiikerikakkua, karkkia, kolmea erilaista pizzaa ja teemaan sopivia prinsessapipareita. Koristeet löytyivät Tigerista, ihanan kesäinen pöytäliina Ikeasta, pompomit tein itse silkkipaperista ja kissojen ja koirien kanssa etsityt syötävät kukat löytyivät paikallisesta K-Citymarketista.Päivä sujui letkeästi ja juhlat jatkuivatkin iltaan saakka, mikä oli miellyttävä yllätys. Lisäksi melkein kaikki kutsutut pääsivät paikalle, paria-kolmea poikkeusta lukuunottamatta, kun alkamisaika ei ollut mitenkään kiveen hakattu.Juhakin oli juhlassa mukana, ja oon hirveän kiitollinen siitä, että herra jaksoi koko päivän olla mun henkisenä tukena. Sen verran vielä mainittakoon mun juhla-asustani; itsetehty tyllihame valmistui vasta torstai-iltana, eli kahta päivää ennen hoohetkeä. Mutta onneksi tein sen, se oli hauska lisä juhlapäivään ja herätti paljon keskustelua. 24 metriä tylliä ja muutama hassunhauska tunti hyvin käytetty. Ohjeita tuohon solmimalla tehtävään hameeseen löytyy pilvin pimein Youtubesta hakusanalla "no sew tulle skirt".

Juhlitko säkin valmistujaisia? Olisi kiva nähdä aiheeseen liittyviä postauksia tai ihan vaan vaikka kuulla, millä tavalla nautit kesästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita ♥