22 tammikuuta 2016

graafisen suunnittelun esittelijänä Sataedussa

Ihanaa perjantaita ja mitä loisteliainta viikonloppua niille, joilla sellainen alkaa!

Pyörähdin tänään Nakkilan Sataedussa paasaamassa graafisesta suunnittelusta enemmän tai vähemmän kiinnostuneille ysiluokkalaisille. Sataedussa järjestetään parikin ysipäivää vuodessa, joiden varjolla on helppo tulla tutustumaan Nakkilan toimipisteille. (Jos olet kiinnostunut, kysy ihmeessä koulusi opolta lisää!) Itse olen kyseisessä tapahtumassa ollut nyt kaksi kertaa mukana tuomassa opiskelijan näkökulmaa, jota toivottavasti olisi mukavampi kuunnella kuin puuduttavaa luentoa opintopisteistä.

Vaikka valmistuinkin jo jouluna, kuten molemmilla kerroilla infopistettä kanssani pitänyt Sinikin, meidät pyydettiin välittämään tietouttamme ysipäivästä hirveän rohkeille ykkösluokan opiskelijoille, joiden olisi tarkoitus jatkaa tätä aloittamaamme oppilaiden infotempausta tulevana syksynä.


Täytyy kyllä sanoa, että olen ylpeä Sataedulainen jopa valmistumisen jälkeenkin! Graafisen suunnittelun opinnot (joihin liittyvä postaus löytyy TÄÄLTÄ) Sataedussa ovat olleet täydellisen positiivinen kokemus, ja siitä on kiitettävä ihania opettajia! Koulussa jaksetaan aina kannustaa eikä ketään jätetä roikkumaan löysään hirteen, kun puhutaan elämästä koulun jälkeen. Kiitos siis teille, että sain olla mukana järjestämässä tätä ihanaa tapahtumaa. Toivottavasti tempaus oli hyödyllinen ja kannusti edes niitä vähäisiä innostuneita hakemaan Nakkilaan!

Ysipäivä on ihana keksintö, ja suosittelen jokaista peruskoulunsa lopettavaa menemään oikeasti siihen kouluun tutustumaan, joka kiinnostaa. Itsekin menin salakavalasti tutustumaan ysipäivänä Nakkilan toimipisteelle, vaikka olin juuri lopettamassa autoalan opinnot. Eli YSIpäivä ei käytännössä ollut ihan mulle tarkoitettu, mutta sain siitä hirveästi tietoa, jotka johtivat mut loppujen lopuksi hakemaan kouluun. 


Palkkioksi saadut tulppaanit, onko mitään ihanampaa yllätystä? Toivon kovasti, että meistä oli hyötyä ja että pääsisimme jatkossakin paasaamaan asiasta kuin asiasta Sataeduun.

Lopuksi haluaisin tietää, oletko mukana kevään yhteishaussa tai oletko ollut ysipäivän kaltaisessa tutustumistilaisuudessa? Olisi ihana kuulla muiden kokemuksia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita ♥