30 elokuuta 2015

Parhaat ruokapaikat Porissa

Käytiin toissapäivänä hyvän ystävän kanssa elokuvissa katsomassa uusi, aivan ihana animaatio Inside Out, ja suunnitelma oli testata elokuvan jälkeen Porissa hetki sitten auennut Blind Burger, jonka brändäys on vallan upea ja josta on kuulunut ainoastaan hyvää palautetta. Ja tietenkin ravintola lumosi liiankin pitkälle viedyn hipsterityylin ja maukkaan ruuan ansiosta.


Kotiutuessa ihanan illan jälkeen sitä ymmärsikin, että Porissa on todella vähän omaan makuun sopivia, viihtyisiä ravintoloita, saati sitten kahviloita. Jotkut paikat ovat liian suoraselkäisiä ja niissä käy liian hienoa väkeä. Tässä loppukesästä kuitenkin kahdesta paikasta on tullut tämän hetken kieltämättömät lempparit, mitä ruokaan tulee; Blind Burger ja Cafe Elba.


Eli jos joku eksyy Porin alueella jomman kumman edustalle, kannattaa oikeasti uskaltautua sisälle saakka. Itse tykkään äärettömästi molempien paikkojen fiiliksestä, ja Elbassa on parhaat juustokakut, joita olen kahviloista löytänyt. Ja Blind Burgerin hamppikset maistuvat ihan itse tehdyiltä. Se, jos jokin, on harvinaista.


Millaisia lempi- tai kantapaikkoja teillä on?

2 kommenttia:

Kaikki kommentit ovat tervetulleita ♥