13 elokuuta 2015


Koulu on alkanut kiireisenä ja pikseleiden kanssa taistellen. Yhden päivän saimme kesälomalta palautumiseen ja heti toisena päivänä saatiinkin asiakastöitä. Tietenkin työskentelynopeus ja aikataulut ovat ihan opiskelijasta kiinni, ja musta itsestäni tuntuu että juuri tällaista alkuspurttia kaipasin laiskan kesän jälkeen. Tietenkin jonkin asteen perseily on aina ihan ookoo, ja hetken salakuuntelutuokio piristää kummasti töiden ohessa.


Välillä kuitenkin palaa mielessään kesälomaan ja sen viimeisiin päiviin, joista moni kului mökin seisahtuneessa ympäristössä. Aamulla oli saavutus päästä ylös ennen kymmentä ja hakea lehti mökkitien päässä odottavasta postilaatikosta. Kroksit olivat parhaat jalkineet mitä talosta löytyi, villasukat lämmittivät illalla varpaita ja joku muu tiskasi päivän aikana kertyneet tiskit.


Mutta niin, paluu arkeen tuntui mukavalta eikä ottanut ollenkaan niin paljon voimille kuin etukäteen ajatteli. Ensi viikolla varmasti saadaan rytmistä kiinni, jos tunteja vain ilmestyy tyhjänoloiseen lukujärjestykseen ennen maanantaita. Miten teidän lukuvuosi on startannut, ja miten te kulutitte viimeiset lomapäivänne?

3 kommenttia:

  1. Buum! Sait haasteen!
    Koska pidän blogistasi, niin ajattelin haastaa juuri sinut!

    Tsekkaa: http://ninillaa.blogspot.fi/2015/08/liebster-award-discover-new-blogs.html

    VastaaPoista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita ♥