01 heinäkuuta 2015

APUA, mut HAASTETTIIN

XHEARTX.HERIIKKA -blogin Henriikka heitti mulle haasteen, joka on mun bloggausaikani ensimmäinen haaste. Ilmeisesti ajatuksena on vastailla toisen bloggaajan esittämiin kysymyksiin, keksiä omat kysymykset ja haastaa muita bloggaajia vastaamaan haasteeseen.


Mitä sun on ehdottomasti tehtävä joka kesä?
Mun kesääni kuuluu tosi vahvasti huvipuistot, mehujäät, Pori Jazz, Yotsuba&! -mangasarja ja yölliset ajelut kohti tuntematonta. Myös musiikkimaku muuttuu kevyempään wannabehiphop-musiikkiin, kun taas talvella kuuntelen melko paljon karjuntapainoista angstimusaa. Ja siinähän se imago vasta meneekin.


Parasta Suomen kesässä?
Parasta? Aika vaikea, mutta kai se on se kesän fiilis. Ja se, kun tuntee auringon lämmön iholla.

Jos luet blogiani, kauanko olet ollut lukijani?
En hirveän kauaa. Taisin löytää blogisi facebookin kautta pari kolme kuukautta sitten ja tykkäsin hirveästi siitä, miten blogisi erottuu valtavirrasta.


Missäs muuten asuitkaan?
Porissa, käytöstä poistetussa vanhainkodissa, jonka mummot ja papat saa aina hyvälle tuulelle. 

Mitä lentäviä asioita omistat? (:D)
Ellei kuurakettia, lentävää mattoa ja yksisarvista lasketa, sanoisin, että puhelimen. Se pentele yrittää joka välissä ottaa ilmalennon, joka yleensä ei olekaan mitään lentämisen taidonnäyte vaan putoamista, tyylillä.


Monennellako kerralla uskot kuulemasi juorun?
Se vaihtelee. Nykyisin en paljoakaan kuule juoruja, joskus yläasteella niihin saatoin hieman uskoakin, mutta nyt yleensä pyrin olemaan varovainen uskoessani kuulopuheisiin. Silti joskus tulee omittua jonkun toisen katsantokanta ja luotua  negatiivinen kuva jostakusta ihmisestä ilman, että henkilöä edes tuntee, mikä mua hirveästi rasittaa. Yritetään kumminkin pitää mieli avarana.

Milloin viimeksi valehtelit porukoilles?
Opin jo lapsena, ettei valehtelu kannata. Mun äiti haistaa kilometrien päähän valheen, ja niistä jäi muksuna aina nopeasti kiinni. Saatan jättää joitakin yksityiskohtia kertomatta, ihan vain välttääkseni turhan huolestuneisuuden, ja en oikein tiedä, voiko sitä sanoa valehteluksi. Enemmänkin totuuden kaunisteluksi :D


Mitä olet syönyt tiettävästi vain kerran eläessäs?
En millään keksi mitään syötävää, mutta kävisikö mitallinen Viru Valgeaa?

Ja edelliseen viitaten sitten, oliko se hyvää vai pahaa, söisitkö uudelleen?
Ei, se ei ollut hyvää. Alkoholijuomat ei ole mun juttuni, enkä tykkää pakottautua maistelemaan asioita, joista en pidä. Eli näillä näkymin on todella epätodennäköistä, että sitä kyseistä nestettä tarvisi ikinä enää maistaa uudelleen.

Kerro pari paikkaa mistä ostat vaatteitasi useimmiten.
Mulla ei ole mitään vakipaikkaa, enkä edes osta vaatteitaa kovin usein. Yleensä kuitenkin jotain yksittäisiä tapauksia tarttuu mukaan H&M:stä ja NewYorkerista, koska niissä on halpaa.

Suosittele mulle yhtä elokuvaa joka tuo kesäfiiliksen tai on ehdottomasti sellainen joka täytyy katsoa nimenomaan kesällä!
Mun on tehnyt pitkään mieli katsoa Tarzan, se ainoa oikea alkuperäinen piirretty. Sitä on tullut katsottua joskus kesäisin ja siitä tulee tosi vahva kesäfiilis.


Mun kysymykseni ovat sitten seuraavanlaiset;

Milloin ryhdyit bloggaamaan ja miksi?
Mikä on viimeisin kirja, jonka olet lukenut?
Harrastatko jotakin bloggaamisen lisäksi?
Kuinka pitkä olet?
Mitä tekisit, jos saisit 500 000 euroa?
Kun sinusta tulee iso, sinusta tulee...
Parasta musaa kesällä on...
Mikä on ihan MUST juttu mitä täytyy tehdä joka kesä?
Jos saisit ilmaisen matkan minne tahansa, minne lähtisit ja mitä tekisit?
Luettele kolme asiaa, joita ilman et voisi elää.

Ja mä tosiaan haastan Sattuuhan niitä -blogin Hennan, Cats ate my brainsin Nennun, Exocon Weird Ordinarysta, Vähän vastakohtia -blogin siskokset Tanjan ja Kristan ja kaikki muutkin, jotka ehkä kaipaavat hieman erilaista sisältöä blogiinsa tai muuten vain haluavat vastailla.

1 kommentti:

Kaikki kommentit ovat tervetulleita ♥