09 kesäkuuta 2015

kolmen päivän S U P E R l o m a


Viime viikolla ampaistiin taas kolmen päivän minilomalle, jonka Juha oli taas katalasti suunnnitellut ja jonka suhteen kovasti mua harhaan johtanut. Onneksi edelliset reissut on opettaneet elämään varpaillaan, koska Juhan kanssa ei koskaan voi tietää, mistä päin maailmaa itsensä löytää.


Tällä kertaa ensimmäisen päivän määränpäänä oli Korpilammen hotelli, jonne jätettiin ylimääräiset tavarat ja ampaistiin kovalla innolla kohti Serenaa. Ulkona oli kylmää, tuulista ja sateista, mutta onneksi päivän aikana aurinko näyttäytyi sen verran, että ehdittiin käydä kokeilemassa pari vesiliukumäkeä pihallakin. Vaikka vesi oli kylmää, saatiin kunnon naurut ja saatoin jopa kuulla kauniin falsetin seuralaiseni suusta kun tajuttiin, kuinka kylmää se vesi oikein olikin.

Päivä oli valloittava, illalla hotellilla syöty ruoka oli aivan liian hienoa, sen tuonut hilpeä, standup-komiikkaa harjoittava tarjoilija aivan mahtava ja hotellihuone oli oikein mukava ja kotoisa.


Seuraavana päivänä istuttiinkin autossa. Hiukan kevyiden yöunien jälkeen linnoittauduttiin autoon reiluksi neljäksi tunniksi. Päämäärä ei ollut mulle tiedossa automatkan aikana, mutta kyllä oli hymyssä pidättelyä, kun saavuttiin hyvissä ajoin...


Päivä oli ihana. Siitä ei hirveästi ole kerrottavaa, mutta tuli kokeiltua aivan uusi vuoristorata, Junker, jonka kiihtyvyys 0-100 km/h on vain 1,9 sekunttia, nopeammin kuin formula-autossa. Kokeiltiin myös muitakin laitteita, pakoiltiin polttavaa keskipäivän aurinkoa ja lyötiin vetoa ammuntalaitteessa selkähieronnasta.


Illalla suunnattiin yöksi kotiin. Päivä oli pitkä ja kotimatka kului tuskaillen hereillä pysymisen kanssa. Onneksi saatiin keskiviikkona nukkua niin pitkään kuin haluttiin, eikä tarvinnut kiirehtiä aikaiselle aamupalalle. Meidän sen päivän kohteena oli Tampere ja paljon puhuttu Kissakahvila Purnauskis.


Purnauskiksessa oli niin valloittava miljöö, ettei sieltä olisi millään halunnut lähteä. Iltapäivä kului kissoja rapsutellen, raksuja tarjoillen, teetä santsaten ja hymyillen kuin idiootti. Suosittelen lämpimästi Kissakahvilaa kaikille kissarakkaille, ja vakuutan, että siellä iskee valtava kissakuume.

Mun kesälomani reissailu on siis jo korkattu. Onko kukaan muu ehtinyt vielä reissailla, tai onko joku muu käynyt purnauskiksessa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita ♥