06 tammikuuta 2014

Viimeistä viedään

Siinähän se loma kuluikin niin, että hädin tuskin sitä ehti edes tajuamaan, että hei, nythän on kahden viikon vapaus. 


Mitäs siihen puoli kuukautta kestäneeseen aivojen resetointiin mahtuikaan? Joulu tuli ensimmäisenä, tottakai, ja sen jälkeen muutaman päivän kinkusta toipumisen ja alennusmyyntien jälkeen juhlittiinkin jo vuoden vaihtumista. 


Vuodenvaihdos kului rauhallisesti kotona hyvässä seurassa. Parhaimmillaan kämpässä harhaili yhdeksän tyyppiä, mutta keskiyön lähestyessä väki väheni ja jäljelle jäi se "ydinporukka", joiden kanssa katseltiin tavan mukaan kaupungin ilotulitus ja korkattiin muumi-shamppanjapullon. 


Olin kyllä niin väsynyt, että saatoin vaikuttaa melko huonotuuliselta, ja heti, kun kämppä hiljeni rojahdin sänkyyn ja olin saman tien taju kankaalla.

Siitäkin on jo kuusi päivää, herran jestas!

Nämä loppiaista edeltävät päivät ovat kuluneet hieman sumussa. Kuten kerroinkin (tavallaan) edellisessä postauksessa, niin yöuneni ovat jääneet syystä tai toisesta hieman vähälle. Päivät kuluvat tuijotellessa uupuneena tietokonetta tai keskeneräistä tussausprojektia, ja joinakin iltoina kävin morjestamassa ystäviä. Elokuvia, sarjakuvia, korttitehtailua, Uunoa, naurua, päänsärkyä, uusia suunnitelmia.


Kyllä sitä kaikkea loppujen lopuksi mahtuu tyhjiltä tuntuviin päiviin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita ♥