29 syyskuuta 2013

Hammasrattaitaan hukkailevasta hörhelöstä

Kuten kaikki ihan varmasti huomaa, että tää on mun ensimmäinen blogi-kokeilu, jotenka mä päättelin että olis ehkä kaikkein älykkäintä katsoa vähän mallia, mitä ensi kirjotuksissa kannattaa kertoa. Tuolla Internetin ihmeellisessä maailmassa pyörittyä selvisi aika nopeasti, että ehkä olisi kaikkein helpoin kertoa hiukan lähtötilanteesta.

ELIKKÄ SIIS:

Meikäläinen on Pori-hoodeilla lymyilevä 19-vuotias (”emo”-)poikatyttö, joka on ollut niin monessa mukana, ettei itsekään pysy laskuissa. Sitä on tullut kokeiltua seurakunnan nuorisohommia, laulettua kuorossa, autojen kanssa on tullut pelattua, moottoripyörällä ajelua on harrasteltu, piirtelyä, sarjakuvia, kirjoittamista, kuntosali-elämää ja vaikka mitä muuta.Niin, ja tietty unohtamatta näyttelemistä koulun kerhossa yläasteen aikana. 
// i k u i s e t   t r a u m a t
QmQ 


Mutta joo, eli, mä valmistuin autoasentajaksi tuossa keväällä ja tein sellasen sulavan alanvaihdoksen graafisen suunnittelun kouluun. Nytten eka jakso takana ja täytyy sanoa, että nyt ollaan aika vahvasti omassa elementissä. Ei silti, autohommat oli ihania, mutta sitten tuli ne terveyskysymykset ja se, että onko tää sitä, 
mitä mä haluan tehdä viisikymppisenä. Tatuoijankin ja kuvittajan hommat kiinnostaisi, mutta kattellaan nyt, mihin päin tästä jatketaan :)


[ps: koitan pitää näitä melko lyhyinä jotten jaarittele ketään kuoliaaksi asti. Mikäli joku nytten sattuu poikkeemaan ja lukasemaan, saa kyllä heittää kommenttia :) ]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita ♥