02 lokakuuta 2013

Lokakuuta elellessä


Lokakuu.
Kymmenes kuukausi vuodessa.
//MIHIN TÄÄ VUOSI ON MENNYT?!?!
[justhan se uusvuosi oli .___.]

Ai, juu, ja tuli vähän uusittua sivun ulkonäköä. Päivät on niin harmaita ja ankeita, että tuijotellessa sitä mustaa, painostavan näköistä taustaa tuli oikeen masentunut fiilis. Mut tuntien kaikki muuttuu vielä moneen kertaan ettien omaa muotoaan.

Eletään meinaan jännittäviä aikoija.

Mutta niin, mennäänpäs takaisin päivän puheenaiheeseen. Lokakuu käynnisty melkein luvattoman vauhdikkaasti, kun monta viikkoa paskana olleen [tai eihän se koskaan kunnossa ole ollut] Mitsubishi Carisman, joka mulla on nyt ollut puolisentoista vuotta, tilalle ostettiin Volvo 940, 1991-vuosimallin ”laiva”.
~Ja hän on oikein ihana Q w Q~

Sain vihdoin ja viimein pitkän aikaa työn alla olleen halloween-aiheisen suherruksen valmiiksi, jonka lopullinen ulkomuoto paljastuu kuun loppupuolella. Sen valmistauduttua [… siis VALMISTUTTUA] mä mietiskelin, mitä rupeaisi tekemään, ja koska varhaiset, ontuvat kokeilut käpykranssin kanssa ei oikeen ottanut ilmaa siipiensä alle, päädyin sitten epätoivoissani tekemään ensimmäisiä joulukortteja. Klitteriä joka paikka täynnä ja mä kimaltelen enemmän ku Edward Cullen, mutta se on sen arvosta :3

Juu, lokakuuhan on oikeen hyvä aika alottaa joulukorttien teko :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita ♥