05 syyskuuta 2019

Tarot cards made me do itSyksy alkaa tuntua ilmassa, ja se saa mut aina tuntemaan uuden alun olevan käsillä. Ehkä se johtuu siitä, että on ollut niin ison osan elämästä koulussa – syksyllä siirryttiin uudelle luokalle, tutustuttiin uusiin aiheisiin ja kohdattiin uusia haasteita. Tässä syksyssä tuntuu olevan jotain erityistä, olen nimittäin päättänyt seurata suurimpia unelmiani.

Tämä saattaa kuulostaa isommalta mullistukselta kuin mitä se todellisuudessa on. Tarotkortit ja riimut ovat huutaneet mulle jo pitkään edessä olevaa muutosta, olen kuiskinut universumille toivomuksia ja luottanut sokeasti law of attractioniin, joka ei ole ihan ottanut tuulta alleen. Mutta ehkä se on just se juttu, tällaisia asioita ei välttämättä edes kuulu saavuttaa ilman, että ottaa sitä rohkeaa ensimmäistä askelta.

Eli siis mikä ihmeen unelma? Olen pitkään unelmoinut siitä, että saisin myydä omia painotuotteita; kortteja, tarroja ja julisteita. Oon ollut aina tosi intohimoinen piirtäjä, ja nyt, kun vihdoin alkaa tuntua siltä, että olen löytänyt oman tyylini, tuntui korttien tilaaminen sopivalta. Viime jouluna tilasin tosi pienen erän itse piirrettyjä joulukortteja, ja niistä ylijääneet 30 korttia menivät kuin kuumille kiville. Nyt tilasin vähän isomman erän kortteja, ja ne ovat saapumassa mulle ensi viikon alussa. Samalla painatin paperitarroja, joita olen leikannut käsin useana iltana elokuun lopussa.Jokseenkin kuumottava tilanne, kun kyseessä ei tosiaan ole JOULUkorttidesign. Joulukortit nyt menevät luonnollisesti kaupaksi, koska joulukortteja lähetetään paljon, vaikka postimerkin hinta onkin noussut pilviin (siis 1,50€, WTF?). No, jos taidekorttini eivät mene kaupaksi, olen onnellinen sadan postikortin omistaja. Niitä voi käyttää vaikka kauppalistapapereina. Tai ilahduttaa anonyymisti naapureita laittamalla kortteja heidän postiluukkuihinsa. Ei yhtään creepyä.

Jos sua kiinnostaa tutustua mun korttibisnekseen (ja TARROIHIN ja TAIDEPRINTTEIHIN), laita ihmeessä mun instagramini seuraukseen, niin näet, kun korttikauppa aukeaa. Mut löytää Instasta nimellä @1idiz ja taidetilini on @idizart. Ilmoitan molemmissa profiileissa, kun painotuotteet tulevat myyntiin!

2 kommenttia:

  1. Ooh, kuulostaa ja näyttää mahtavalta! <3 Huhuilethan myös täällä kun tulevat myyntiin, oon ihan kökkö instan seuraaja.

    VastaaPoista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita ♥