29 heinäkuuta 2018

Hääviikonloppu

Eilen lauantaina oli meidän kauan odotetut häät! Päivä oli kuuma mutta tuulinen, juhlatilamme Noormarkussa oli taianomainen, tunnelma oli hihittelevä, ja hääjuhla tuntui hurahtavan salamannopeasti ohitse. Meidän tärkeä päivä oli aivan täydellinen!

Tänään kävimme purkamassa koristuksen ja pakkaamassa kamat kasaan, ja muuten olemme keräilleet voimia nyt kesäloman jälkeen alkavaan työviikkoon. Siksi en teekään tänään tämän laajempaa postausta häistämme, vaan odotan sopivampaa ajankohtaa. Ihana yllätys oli, että Maarit, joka oli häissämme vieraana, toimitti jo tänä iltana hänen ottamiaan otoksia, ja ne olivat aivan upeita. (Maaritin kuvia löytyy mm. Facebookista ja Instagramista.)Upeat otokset saavat odottaa sitä, että saamme vielä viralliselta hääkuvaajaltamme Millalta hänen ottamansa kuvat, mutta tässä teille maistiainen siitä, millaisissa meiningeissä häämme kuluivat. Koko päivä meni hihitellessä ja pelleillessä, ja pokka ei oikein tuntunut pitävän edes vihkiseremonian aikana. Eikä tunnelma ollut yhtään niin jännittynyt ja viileä, kuin etukäteen pelkäsimme.

Parin viikon aikana hääaiheisia postauksia alkaa varmaankin tipahtelemaan tänne blogin puolelle nyt, kun juttuja ei tarvitse enää pitää salassa kutsutuilta. Jos jokin erityisesti kiinnostaisi sua häiden järjestelyyn liittyen, laita ihmeessä kysymyksiä tulemaan kommenttiboksiin, niin palaan niihin tulevina viikkoina! :)

12 kommenttia:

 1. Voi kun olet kaunis! Ihanasti sointui kasvit hiusten sävyn kanssa yhteen. Ja mielenkiintoinen toi mehikasvi kukkalaitteessa :) Paljon onnea vielä teille! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Hääkukat oli ihana lisä hääpäivänä, ja oon tosi iloinen, että annoin tutulle floristille vapaat kädet toteuttaa omaa visiotaan!

   Poista
  2. Kiitos Iida luottamuksesta! Lisää tälläsiä asiakkaita <3 Ihana oli toteuttaa teen kukat!

   Poista
  3. Tottakai! Sun visio on aina ollut just sellainen, että se sopii mun silmään. Kukat oli kaikkea sitä, mitä ennalta toivoin, ja paremmat, kuin osasin edes kuvitella! Kiitos siis sulle, palaan todellakin sun luoksesi, kun seuraaviin isompiin juhliin tarvitaan kukkia :)

   Poista
 2. Hei onnea tosi paljon teille! Näytät kyllä kauniilta :3
  Ihana kuulla, että teillä on ollu täydelliset sekä hauskan oloiset häät. Mun mielestä häiden ei kuulu olla mikään totinen juhla, vaikka siitä suurta stressiä syntyykin monille. Oottelen lisää hääaiheisia postauksia sulta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, ja kiitos! Hääpostauksia on ehdottomasti tulossa, kun vain saamme loput hääkuvat itsellemme! :)

   Poista
 3. - Aaaw, onneksi olkoon! Kaunis morsian olit.

  VastaaPoista
 4. Onnea teille <3 Olisi kiva saada postausta hääpäivän kulusta, mekosta, budjetista ja onnistumisista/mitä tekisi toisella tavalla. Jään innolla odottamaan uusia hääaiheisia postauksia!

  Ilona / https://stalkkaamunelamaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Budjetista teinkin jo pintaraapaisevan postauksen, ja se löytyy täältä; https://notsodamnmainstream.blogspot.com/2018/05/haabudjetti-panostus-vs-pihistys.html

   Se oli toki ennen häitä tehty budjettiarvio, ja voisin yrittää tehdä nyt häiden jälkeenkin jonkin yhteenvedon siitä, mitä suurinpiirtein meillä meni rahaa. Häistä on ehdottomasti tulossa lisää postauksia, kun vain saan valokuvaajan ottamat kuvat meille. Alkuun suunnittelin sellaista laajempaa postausta, ja sitten tartun varmaankin noihin yksityiskohtiin enemmän!

   Poista
 5. Onnittelut! Lisäpostauksia ootellesa.

  VastaaPoista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita ♥