12 helmikuuta 2018

Salamannopeat kuulumiset - kipeänä, meditointi ja häämekko

Hei, tyypit! Long time no see! Helmikuu on ollut yhtä hullunmyllyä ja mä olen ollut jotenkin aivan käsittämättömän tukossa, ja siihen saattaa osittain vaikuttaa se, että olen ollut koko viikonlopun kipeänä. Nuhakuume alkoi käytännössä jo torstai-iltana, ja vielä eilenkin olo oli tosi vetämätön ja kuumeinen, joten olen ainakin vielä tämän päivän kotona lepäämässä. Koko viime viikon energiatasot olivat normaalia matalammat, ja aavistelin, että tämä uupumus saattaisi olla merkki lähestyvästä nuhakuumeesta, jolta mua ei pelastanut edes inkiväärishotit.Someni on ollut todella hiljainen jo pari viikkoa, ja siihen on vain yksi syy; en saa edettyä, kun muutama asia on jäänyt ilmoittamatta ja kertomatta. Siksi nyt yritän koostaa niitä yhteen, jos vaikka sen jälkeen saisin jatkettua ilman minkäänlaista alitajuista patoutumaa.

♥ Ensinnäkin, olen päättänyt, että 2018 on self caren vuosi. Se tulee näkymään isosti niin arjessa kuin somenkin puolella.

♥ Siihen liittyen olen aloittanut jokailtaisen meditoinnin ennen nukkumaanmenoa (suunnittelin tekeväni iltarutiinipostauksen, jossa käsittelisin meditointia tarkemmin, mutta en ikinä saanut sitä aikaiseksi). Meditointi on mulle vielä sen verran vieras maaperä, että tykkään etsiä Youtubesta kuunneltavaksi ohjattuja meditointivideoita. Mietinnässä on myös meditointisovelluksen lataaminen kännykkään, mutta toistaiseksi Youtuben tarjonta riittää mulle.

Meditointi, tai ohjattu rentoutumisharjoitus (ja silmälaput) on pienentäneet mun nukahtamisaikani ihan minimiin siitä, mitä se on aikaisemmin ollut.

Tämänhetkinen lempparini on tämä!

♥ Niin joo, myös mun työsopimukseni uusittiin, ja jatkan samassa firmassa graafisena suunnittelijana ja leikkaajana. Työaikani väheni jonkin verran aikaisemmasta, mutta se ei mua haittaa. Ainakin jää aikaa joogaamiselle ja häiden järjestelylle!

♥ Pari viikkoa sitten ostin itselleni häämekon! Sovitusaika Porin Juhlavassa oli antoisa, ja päädyin ostamaan käytetyn, kohtuuhintaisen mekon, jonka kuvan jakamista olen miettinyt kuumeisesti kuluneen parin viikon aikana. Ehkä tunnustelen vielä ja käyn keskiviikkona sovittamassa siihen tehtyjä korjauksia, ja päätän vasta sitten, haluanko jakaa tietoa mekostani ennen hääpäivää.

♥ Häämekkoon liittyen olen miettinyt, että tekisin itselleni käsin bralet-tyylisen boleron, jota käyttäisin häämekon päällä. Laitoin sitä varten tilaukseen valtavan läjän helmiä ja korukiviä Ebaysta, mutten ole ihan vielä lyönyt lukkoon sen mallia. Testaan varmaan mallia ensin mustasta, kevyestä kankaasta, jos saisin sen vaikka arkikäyttöön, ja jos se onnistuu, teen samanlaisen hääpukuun sopivammasta kankaasta. Joitakin DIY-vaatteita siis saattaa vilahtaa ainakin mun Instagramissa, jos asia kiinnostaa isomminkin, laita ihmeessä kommenttia tulemaan! :)

Inspiraatiokuva Pinterestistä, collar myynnissä Etsyssä!

Siinä tällä kertaa kaikki, mitä mun mieleni päällä on ollut. Nyt lähden taapertamaan pikavisiitille lähikauppaan ja ostan itselleni tämän päivän ruuat. Oikein ihanaa alkanutta viikkoa just sulle!

10 kommenttia:

 1. Tsemppiä sairaspedille! Innolla odottelen kuvia valmiista häätyylistä, kuulostaa jo nyt niin siistiltä : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tänään palasin jo töihin, ja tuntuu superhyvältä olla taas ihmisten ilmoilla, kun eilen tuijotin koko päivän yksinäni Game of Thronesia :D Ja kiva kuulla, mäkin odotan innolla, että tuo häätyyli muotoutuu valmiiksi :)

   Poista
 2. Saako kysyä, missä oot töissä? En oo seurannut sua kovin pitkään mutta kiinnostaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen töissä Mediaplanella, joka on pieni media-alan firma täällä Porissa! Mun toimenkuvaan kuuluu tällä hetkellä enimmäkseen led-grafiikat ja animointi, nettisivujen koodaus ja kaikenlaiset muut visuaaliset työtehtävät :)

   Poista
 3. Tsemppiä sairastelun kanssa! Olin itse melkein viikon kunnolla kuumeessa juuri ja kyllä vei voimat. Sitä ennen oli monta päivää totaalista matalalentoa ja mikään ei sujunut. Iltarutiini postaus kiinnostaisi todella paljon! Jotenkin itse olen totaalisen surkea minkään rutiinien kanssa ja pieni inspiraatio ei olisi yhtään pahitteeksi :) Ihanaa alkanutta viikkoa sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, alkaa olla jo paljon parempi olo! :) Tätä kipuilua tuntuu olevan nyt todella paljon liikkeellä, täytyy malttaa tervehtyä ennen kuin palaa joogasalille, ettei saa mitään hirveää jälkitautia :D Tuo iltarutiinipostaus on kyllä sellainen juttu, että täytyisi saada se aikaiseksi. Mäkin olen tosi surkea, mitä rutiineihin tulee, mutta nyt mulle on muodostunut tosi rauhoittava ja toimiva iltarutiini. Täytyy kai ottaa itseä niskasta kiinni ja toteuttaa se :D

   Poista
 4. - Oih, itse olin just 1,5vk aivan älyttömässä flunssassa, joten tsemiä sinne paljon! Jeah, eli yksi asia vähemmän häistä hoidettavana, kun löysit mekon :D. Tuo asuste näyttää kivalta. Toivottavasti Self care- vuosi menee hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on kyllä ihan käsittämättömän paljon flunssaa liikkeellä! :O Tuo mekon löytäminen oli kyllä ihan älyttömän hyvä tähän väliin, niin saa keskittyä kaikkeen muuhun. Ruokapuolikin alkaa olla muotoutua, eli nyt voi alkaa tosissaan miettimään koristusta ja ohjelmaa :)

   Poista
 5. Kuulostaa hyvältä suunnitelmalta toi 2018 plääni, odotan siis innolla miten sen tuot esille somessa😄

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hirveästi olisi ideoita, täytyy alkaa ihan tosissaan tekemään tekstejä :)

   Poista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita ♥