12 lokakuuta 2017

Mitä seuraan Youtubessa - Suomi edition

Inktober on vienyt mennessään ja mun vapaa-aikani on todella piirtämispainoitteista, joten blogi on jäänyt vähän taka-alalle. Kiitos Ruen ja hänen Suosikit Youtubesta -postauksensa innostuin vihdoin listaamaan mun suomalaisia lempparitubettajiani, jota kovasti toivottiin mun ensimmäisessä Youtube-aiheisessa postauksessani.

Tässä siis yleisön pyynnöstä;


Maiju on huikea mimmi, joka on tällä hetkellä mun ehdoton lempitubettajani. Maiju puhuu naiseudesta ja testailee sen rajoja ajelemalla päänsä, kertoo avoimesti omasta kehopositiivisuusmatkastaan ja mielenterveydestään, opettelee minimalismia ja ikuistaa arkeaan hulluna kissanaisena. Toisinaan Maijun videoita katselee kotisohvalla vilttiin kääriytyneenä karjalanpiirakka kädessä ja kelaa, että perhana, ton mimmin elämä on niin LIFE GOALS.


Milla on porilainen teatterinuori, somevaikuttaja ja meidän tuleva hääkuvaaja ♥ Milla on nuori yrittäjä ja ikuistaa rehellisesti elämäänsä someen ja lauleskelee omia biisejään, ja jokin hänessä on vaan ihan super symppistä. Iso suositus!


Veronica on henkilöbrändäämisen ammattilainen. Nykyisin myös NRJ:n aamulähetyksen juontaja ikuistaa arkeaan, testailee nettiostoksiaan, hamstraa tatuointeja ja hassuttelee ystäviensä kanssa. Muistan, että Veronica oli yksi ensimmäisistä suomitubettajista, joita aloin seuraamaan, ja jestas, kun olen seurannut häntä ihan liian pitkään. Minkäs teet, kun hänellä on niin mainio persoona.


Mikaela on videotaiteilija ja toinen vetäjä Mian ja Minnin seksiklupissa, jonka ihka ensimmäinen osa oli ensimmäinen video, jonka häneltä näin. Tosi kivan erilaista sisältöä tässä suomituben usein monotonisessa maailmassa.


Pahalapsen estetiikka puhuttelee, ja ihanaa, että joku suomalainenkin uskaltaa tuoda alternatiivisempaa tyyliä näkyville. Lisäksi tietenkin kanavalla vilahtelee leipominen, rastatukka, vegaanireseptit, aknehöpinät ja meikit. Tykkään!


Viimeisenä mutta ei missään nimessä vähäisimpänä on Mertsi. Merin tekemä Youtube-sisältö on kivaa katseltavaa, mutta jestas, vahva suositus hänen lisäämiseensä Snapchatissa! Hänet löytää nimimerkillä mirandasd. Snäpissä Meri puhuu eron jälkeisistä säädöistä, ihmissuhdekoukeroista ja kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä, ja toisinaan sitä unohtaa, että katselee jonkun toisen elämää eikä elokuvaa.

Siinä ne tällä kertaa. Onko tässä joukossa sulle tuttuja tubettajia, ja mitkä ovat sun lemppareita? Lisäksi mulla on tosi vaikea löytää muuta sisältöä suomalaisilta tubettajilta kuin lifestyleä, jos tiedät jotain taidekanavia tai muita, niin vinkkaa niitä ihmeessä mulle!

8 kommenttia:

 1. Mä en tiennyt, että Milla tekee nykyään youtubea! Seurasin hänen blogiaan aikanaan, kunnes hän lopetti, aloitti taas ja lopetti uudestaan. :D Täytyykin napata saman tien seurantaan, oon kaivannut kovasti Millan juttuja!

  (psst, me oltiin myös ajateltu yhdessä välissä Millaa hääkuvaajaksi! :'D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mäkin aikanaan seurasin Millan blogia ja sittemmin seurailin hänen instaansa :D hääkuvaajaksi Milla kyllä valikoitui tosi helposti kun tietää, millainen tyyppi tulee kuvaamaan ja millaisia kuvia voi odottaa :)

   Poista
 2. Jotenkin en ole päässyt sisälle vloggaamiseen, mutta ehkä en ole vain löytänyt sopivan persoonallista katseltavaa. Täytyy tsekata nämä ensiviikolla lävitse! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tuntuu, että moni on joko televisio- tai youtube-ihminen. Mä en juuri ikinä katso telkkarista mitään, mutta Youtube on jokapäiväisessä käytössä :) Mutta suosittelen kyllä tutustumaan, nämä on ihan huippu tyyppejä kaikki!

   Poista
 3. Mansikka ja pahalapsi on kyllä mun viikkojen piristyksiä. Myös papananaama! Kaikilla omat tyylit videoiden teossa, just semmoset kun puhuttelee meikäläistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Papananamaan olen mäkin usein törmännyt ja joitain videoita olen häneltä katsonut, mutta en ole ainakaan vielä lämmennyt hänelle niin, että olisin omaan seuraamislistaani lisännyt :D

   Poista
 4. Pahalapsi on ainoa suomalainen tubettaja, jonka kaikki videot katson läpi, aiiivan ihana muija ja näyttää maailmalle, että sen synkimmänki goottiluukin takaa voi löytyä ihan hiton aurinkoinen tyyppi 👍👌

  Ite oon ihan hiton koukuttunu tubessa nukkemuokkausvideoihin 😍 Niitä on vaan niin nautinnollinen seurata ja haaveilla itekin moisesta projektista, ja sit ymmärtää ettei hitossa jaksa alkaa vääntää mitään barbikoon vaatekerrastoo, vaikka muu onnistuisikin. Yhtenä esimerkkinä Dollightful, joka on muunmuassa tuunannut monsterhigh nukeista Eeveen ja sen kaikki kehitysmuodot 😎 Pirun koukuttavia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt kuullostaa mielenkiintoselta, täytyy kyllä ehdottomasti käydä katsomassa toi Dollightful! Mäkin katselen jotain sellasia omituisia DIY-videoita ja usein niitä katsellessa oikeasti innostuu kokeilemaan jotain uutta :D

   Poista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita ♥