08 heinäkuuta 2017

PikakuulumisetMulla on ollut todella kummallinen alkukesä. Olen jotenkin ollut omissa maailmoissani ja pokemon gon pelaamisen lisäksi tosi harva asia on huvittanut. Siitä syystä myös olen viettänyt hiljaiseloa täällä blogin puolella, enkä ole pakottanut itseäni postailemaan yhtikäs mitään, kun ei ole fiilistä postailla.

Nyt mulla kuitenkin alkoi kesäloma! Itseasiassa loma käytännössä pyörähti käyntiin jo eilen, kun sain torstaina kaikki työni sellaiseen kondikseen, että saatoin jäädä lomailemaan. Eilinen kuitenkin kului perinteisesti kurkku kipeänä vällyjen välissä. Kunnon työntekijähän sairastaa aina lomalla. Onneksi yhden päivän nuhakuumeasia antoi periksi kunnon levolla ja nyt olo on jo paljon parempi. Otan pari päivää vielä rennosti ja toivon, että loputkin kurkkukivusta ja "lightheadednessista" lähtisivät maanantaihin mennessä, niin pääsisi osallistumaan kunnolla Pori Jazz -rientoihin.

Toivon kovasti, että nyt, kun saan kunnon preikin tietokonetöistä, mua huvittaisi ottaa kone esiin vapaa-ajalla vähän useammin. Ja vielä enemmän toivon, että löydän jostakin ulkoisen kovalevyni piuhan, joka osoittaa mieltään kuukauden mittaista käyttötaukoa vastaan menemällä hukkaan. Onneksi meidän kolmenkymmenen neliön yksiössä ei ole hirveästi tilaa "hukalle", joten eiköhän sekin löydy ennemmin tai myöhemmin!

Miten teidän kesä on startannut ja mitä kesälomasuunnitelmia teillä on?

2 kommenttia:

  1. Onneksi pöpö on jo helpottanut! Meillä ei kesälle ole muita suunnitelmia kuin Lohjalle meno loppukuusta vähän pidemmäksi aikaa. Niin ja toki siellä Porissa pitäisi tulla käymään uudestaan! Harmi kun nuo säät eivät nyt ihan parhaita rantsukelejä ole olleet :/ Tuulispäässä vierailusta olen myöskin nyt haaveillut, sillä viime kesä meni jotenkin ihan täysin ohi :D

    VastaaPoista
  2. Hyvää lomaa! Itse oon käyny muutanilla festareilla ja ainakin yhteen pieneen on suunitteilla viellä mennä 😋 muuten vaa löllii kotona ja käydä visiitillä tampereella!

    VastaaPoista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita ♥