12 elokuuta 2016

LINKKAA BLOGISI ūüíēEn ole vielä koskaan tehnyt linkkaa blogisi -postausta, mutta nyt hetki tuntui sopivalta. Jännityksellä odotan, missä mittakaavassa tämä postaus kantaa hedelmää. Olen pitkään pyörinyt Bloglovinissa yrittäen löytää uutta sisältöä lukulistalleni, mutta persoonallisia, hiukan alternatiivisia blogeja tuntuu löytyvän hirveän huonosti. Tässä siis vähän speksejä tähän tempaukseen;

Linkkaa blogisi 21.8 mennessä.
(Se on sunnuntai.)

Luen mielelläni valtavirrasta poikkeavia lifestyle-, matkailu- ja valokuvausblogeja. Tietenkin kaikenlaisia blogeja saa linkata, ja tutustun mielelläni uuden kategorian blogeihin! Saat myös linkittää blogisi, vaikka seuraisinkin sitä jo.

Jättäessäsi linkin, jätäthän myös vapaamuotoisen esittelytekstin? Esittelytekstistä olisi hyvä selvitä ainakin kirjoittajan ikä ja blogin tyyli.

Valitsen viimeisen linkkausp√§iv√§n j√§lkeen kolme (tai enemm√§n) suosikkiani ja esittelen ne erillisess√§ postauksessa. Ilmoitan valittuihin blogeihin erikseen valituksi tulemisesta. 

HUOM! Linkkaathan vain blogeja, joita kirjoitat itse? Linkittäessäsi blogisi annat mulle luvan ottaa blogistasi kuvia / screenshotin ja käyttää niitä omassa blogipostauksessani, jos päätän esitellä blogisi.

Kiitos jo etukäteen kaikille linkkaajille!

21 kommenttia:

 1. 22w ja kirjotan lifestyle-matkailu blogia. Ei oo ehkä välttämättä sun tyylinen, mutta saa kurkata :)

  VastaaPoista
 2. fashionsituation.blogspot.com

  22v naisen muoti ja kauneus painoitteinen blogi :)

  VastaaPoista
 3. Annika, 30v. ROVANIEMI. Kirjoitan aivan uutta sisutus- ja tyyliblogiani osoitteessa pellavaajapastellia.fi. Panostan blogiin ja koitan saada sen täyteen ihania kuvia, tunnelmia ja inspiraatiota. Olisi kiva kuulla sinun mielipide blogistani :)

  VastaaPoista
 4. Annika, 30v. ROVANIEMI. Kirjoitan aivan uutta sisutus- ja tyyliblogiani osoitteessa pellavaajapastellia.fi. Panostan blogiin ja koitan saada sen täyteen ihania kuvia, tunnelmia ja inspiraatiota. Olisi kiva kuulla sinun mielipide blogistani :)

  VastaaPoista
 5. http://tarumariaaa.wordpress.com
  17-vuotiaan lukiolaisen valokuva blogi. Matkailua, koiria, luontoa ja perusarkea.

  VastaaPoista
 6. http://tarumariaaa.wordpress.com
  17-vuotiaan lukiolaisen valokuva blogi. Matkailua, koiria, luontoa ja perusarkea.

  VastaaPoista
 7. http://veggiefitguy.blogspot.fi/
  Oon 23 vuotias vegetaristiurheilija Tampereelta. Kirjoittelen blogiin omasta elämästäni, urheilijan kasvisruokavaliosta, treeneistä, sekä vähän kaikesta muustakin. Blogi vielä suht alussa, mutta yritän julkaista aika usein uusia postauksia:)

  VastaaPoista
 8. http://llifeisanillusion.blogspot.fi/?m=1
  20-vuotiaan naisenalun syvällistä pohdiskelua blogi. Kirjoitaan blogiin aikapaljon, mitä päänisisällä pyörii ja elämästä ylipäätään :)

  VastaaPoista
 9. 17-vuotiaan tytön kielimatka/matkailublogi. Kirjoittelen blogiin kokemuksia, jaan vinkkejä ja yleistä höpinää matkailusta. Palasin juuri Kaliforniasta ja tulossa on paljon postauksia matkalta!

  http://kielimatkausaan.blogspot.fi

  VastaaPoista
 10. 22-vuotiaan naisen, avovaimon ja äidin koti-/lifestyleblogi.

  http://jaahypenkki.blogspot.fi

  VastaaPoista
 11. 20-vuotiaan Helsinkiläisen haaveilija sielun lifestyle blogi. Välillä postauksissa pohdiskellaan syvällisempiä asioita, esim. ulkonäöstä. Rennolla ja rempseellä meiningillä pääsee seuraamaan mun päiviä ja uusia kokemuksia, välillä suosittelen mm. ruokapaikkoja, vaatteita näkee asukuvissa ja myös muita mun lemppari tuotteita. Käy kurkkaamassa ja tutustumassa!

  VastaaPoista
 12. http://breakjafree.blogspot.fi

  Olen melkein valmis sairaanhoitaja. Rakastan niin syällisiä pohdintoja kuin pinnallisempia intoiluja. Kirjoitan ajatuksistani ja tunteista mitä elämä eteen tuo, arjesta ja yleisemmin esim. omista arvoista. Innostun helposti ja intoilen varsinkin seuraavista asioista: muoti, tyyli, runot / kirjat, kaikki visualisesti inspiroiva, psykologia, liikunnallisuus jne. Itse ostan vaatteistani 80-90% kirppareilta tai muuten 2nd handina, mutta se ei estä pukeutumasta tyylikkäästi :) Ja fanitan Karvista :)

  VastaaPoista
 13. http://saneshawinsane.blogspot.fi/

  Moikka! Mä oon 24v Sane ja kirjoittelen lempinimeni nimistä blogia, jossa aiheet vaihtelee paljosti laidasta laitaan. Mä lupaan olla aito ja rehellinen, enkä liian täydellinen. Tervetuloa lukeen!

  VastaaPoista
 14. https://kk-kohtikauneutta.blogspot.fi
  Oon 22 vuotias perusmimmi pohjanmaalta, opiskelen parturikampaajaksi ja blogissa kirjoittelen kaikkea elämästäni aika rentoon sävyyn.Tällä hetkellä on blogissa menossa pieni ARVONTA, eli käyhän ainakin sen verran tutustumassa että osallistut arvontaan ;)
  Kivaa viikonloppua sulle :)

  VastaaPoista
 15. http://maijukristiina.blogspot.fi/?m=0

  22 | TAMPERE | LIFESTYLE

  "Rennon letkeä ja vuoroin vakavan tunteikas lifestyleblogi, joka maistuu elämältä, urheilulta, inspiraatiolta, rakkaudelta ja kaikelta siinä välissä !"

  VastaaPoista
 16. http://turkooseja.blogspot.fi/

  Kirjoittelen Lifestyle blogia nimeltä Turkooseja Unelmia. Olen 23-vuotias luonnonkosmetiikkaan hurahtanut hyvän olon etsijä. Opiskelen etälukiossa samalla töitä tehden ja unelmoin tulevaisuudesta. Blogissani käydään metsässä, kokeillaan luonnonkosmetiikkaa, jaetaan vegaanisia ruokaohjeita, pohditaan ekologisempia valintoja ja tehdään myös pieniä tekoja, joista toivottavasti syntyy suurempi joki. :)

  VastaaPoista
 17. http://jasminalexandr.blogspot.fi/

  Jasmin Alexandra'n takaa löytyy 21-vuotias nuoren naisen alku, joka rakastaa pitkiä aamu-unia, vaaleasta sisustuksesta, tuoreesta kahvista, mainosikkuna shoppailusta, lämpimistä kesä päivistä, puhtaista lakanoista, matkustamisesta, kauniista kosmetiikkapurkeista ja elämän pienistä iloista. Lifestyle blogini pitää laajasti sisällään kaikkea, mitä vain ikinä "pieneen" päähäni mahtuu! :)

  VastaaPoista
 18. http://sonjatuuliak.blogspot.fi/

  20-vuotiaan opiskelijan lifestyle-blogi, joka sisältää juttuja kauneudesta, muodista, elämästä, sisustuksesta ja paljon muuta. :)

  VastaaPoista
 19. http://emiliannas.blogspot.fi/

  kahdeksantoistavuotiaan abiturientin valokuvaus/lifestyleblogi. kirjoittelen tekstejäni ehkä pikkuisen luovemmin ja pohdiskelevaan sävyyn. aiheet ovat laidasta laitaan, mutta aika usein puran omia ajatuksiani!

  VastaaPoista
 20. http://j-doitforyourself.blogspot.fi/

  Hyvinvointi-painotteinen lifestyle-blogi! Blogissani jaan mm. terveellisempiä reseptejä, asukuvia sekä arkisiakin juttuja, syvällisempiä ajatuksia ja onnen palasia :-)

  VastaaPoista
 21. Moments on paikka, johon saan purkaa luovuuttani. Hetkiä arjen keskeltä, keikoilta, koulumaailmasta ja milloin mistäkin. Ilon hetkiä, onnellisuuden hetkiä, stressin hetkiä -elämää ja tunteita laidasta laitaan. Postcrossingia, valokuvausta, asukuvia, vinkkejä, ajatuksia elämästä :)

  http://jennyjmoments.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita ♥