15 syyskuuta 2015

Liebster Award Discover new blogs ▼

Sain kopin paljon kiertäneestä Liebster Awardista  Niniltä, joka tekee ihan uskomattoman kivoja sarjispäivityksiä. Kiitos siis haasteesta! Ja pahoittelut siitä, että vastaus tähän haasteeseen kesti niin kovin kauan.

Eli Liebster Awardin idea on uusien ja tuoreiden blogien löytäminen ja se, että pienemmätkin blogit saisivat näkyvyyttä. Liebster Award annetaan bloggaajalta bloggaajalle. Sanon tämän jo tähän alkuun, eli EN AIO HAASTAA KETÄÄN, anteeksi vain, mutta siitä ei ole paljoakaan aikaa kun haastoin valtavan määrän bloggaajia tekemään samankaltaisen haasteen. Eli jos blogisi kaipaa täytettä, ota vapaasti koppi tästä haasteesta ja vastaa samoihin kysymyksiin kuin mäkin, oli tosi hauskaa vastailla!


Säännöt:
1. Kiitä sinut nimennyttä bloggaajaa ja laita linkki hänen blogiinsa.
2. Vastaa sinut nimenneen bloggaajan 11 kysymykseen.
3. Nimeä ja linkkaa 11 Liebster Awardin ansaitsevaa blogia, joilla on alle 200 seuraajaa.
4. Keksi 11 uutta kysymystä nimitetyille.


1. Jos saisit valita yhden yliluonnollisen voiman, mikä se olisi?
Ottaisin kyvyn lukea ajatuksia. Välillä olen niin pihalla ihmisten kanssa ja ihmissuhteet tuntuvat hirvittävän vaikeilta. Huikeinta olisi saada selville, kuinka monet oikeasti kestävät seuraani ja ketkä kaikki seisovat sanojensa takana.

2. Millaisen puhelimen omistat?
Eli mullahan on Samsungin S3 mini. Ainakin ymmärtääkseni. Tässä pieni tietoisku musta; oon äärettömän huono tietokoneiden, kännyköiden ja muiden teknisten laitteiden kanssa enkä muista mallinimmiä. IKINÄ.

3. Mikä on paras saamasi lahja? Keltä se oli? 
Mä arvostan kaikenlaisia lahjoja ihan hirveästi. Villasukat, kortit ja muut muistamiset jotka on tehty tai hankittu ajatuksella lämmittää mun sydäntäni, mutta kyllähän se Juha kaikkein osuvimmat lahjat on tähän mennessä antanut. Esimerkiksi pari viikkoa sitten käyttämämme Linkin Parkin keikkaliput. Sitä upeempaa ja sopivampaa lahjaa ei voi mulle antaa.


4. Jos saisit yhden toiveesi toteutuvan, mikä se olisi? 
Tällä hetkellä päälimmäisin toiveeni on se, että saisin TÖITÄ valmistumisen jälkeen. Sitten kaikki lutviutuu omalla painollaan.

5. Mikä on oudoin asia, jonka olet ostanut? 
En oo oikeen mitään SELLAISTA outoa itse ostanut, mutta oudoin omistamani asia, jonka yllätys yllätys Juha osti aikanaan, on meidän Otamatone.


6. Mikä on unelma-ammattisi? 
Graafinen suunnittelija.

7. Millaista musiikkia yleensä kuuntelet? 
Mun musiikkimaku vaihtelee laidasta laitaan, mutta tykkään erityisesti Linkin Parkista, Florence and the Machinestä, satunnnaisesti Pinkistä, Summer Setistä, Fit for Rivalsista ja Ed Sheeranista.


8. Mikä on suosikki piirroselokuvasi? Ja miksi? 
Käykö animaatio? Jos käy niin nostan pöydälle uuden Inside Outin, Big Hero 6:n ja Urhean. Unohtamatta tietenkään Henkienkätkemää. Tykkään yleensäkin leffoista jossa on panostettu sekä ulkoasuun että tarinaan, ja pidän siitä, kun asioita lähestytään uudesta näkökulmasta.

9. Pahin tyyli-/meikkimoka? 
Sateenkaaren muotoiset kulmakarvat. Enough said.

10. Mistä asiasta olet itsessäsi ylpeä? (Emmä tiiä ei riitä vastaukseksi!)
Täytyy sanoa, että oon ihan hirveän ylpeä siitä, että mulla pitäisi olla vuoden vaihteeseen mennessä elämäni TOINEN ammatti taskussa. Autoalasta selvittiin, vaikka välillä teki tiukkaa, ja nyt olen tosissani panostanut opintoihin graafisessa suunnittelussa. Kuinka monella ikäiselläni oikeasti on kaksi oikeaa ammattia?

11. Oletko ihastunut joskus julkkikseen? Jos olet niin keneen?
En sanoisi sitä ihastumiseksi, mutta suurimpia roolimallejani ovat olleet nuoruudessani Natalie Portman, Keira Knightley, Robert Downey Jr. ja äärettömän upea Stephen Fry.

Siinä se :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita ♥