23 tammikuuta 2015

• tammikuu pikakelauksella •

Tammikuu on vierähtänyt hirmuisella vauhdilla eteenpäin ilman, että olisin huomannut. Jotenkin tämän vuoden tammikuu oli ihan eri tempossa kuin edelliset, tehtävää tuntui riittävän ja koko ajan oli jotakin muuta tekemistä kuin blogitekstin suunnittelu.

Mutta siis, meidän vuosi pyörähti mukavasti käyntiin. Paluu arkeen sujui melko tuskattomasti pitkän lomailun ja reissaamisen jälkeen, hiukan muuttuneeseen vuororytmiin totuttiin taas nopeasti ja mäkin aloitin työssäoppimisen heti vuoden alusta, joten voisin sanoa että 2015 alkoi aika lailla työpainotteisesti.

Mutta tietenkin tammikuuhun mahtui paljon muutakin kuin vain työtä. Poikettiin Helsingissä shoppailemassa, aloitettiin joulukarkkien loppumisen jälkeen pienen pieni ruokatottumusten vuosisiivous, oon saanut nauttia niin hirveän upeeta, terveellistä sapuskaa mun oman master chefin toimesta ja ollaan nautittu niistä nopeista hetkistä, kun saa kaikessa rauhalla nojata toisen olkapäähän, olla ilta tiskaamatta ja kirota salkkarien typeryyttä.


Toivon vain kovasti, että tahti taas hieman tasaantuu kunhan vain saadaan puserrettua ekan kuukauden läpi. Ylimääräistä aikaa jotenkin ei jää käteen paljoakaan ja useimmiten kämppä näyttää ihan ryssähelvetiltä, kuten meidän äiti sanoo, enkä ole nähnyt ystäviä aikoihin. Aikataulut, ah, kuinka ihania yhteensovitettavia ne ovatkaan.

Miten muiden vuosi on pyörähtänyt käyntiin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita ♥