21 joulukuuta 2014

joulukuun kipinöitä

Mitkä joulukuussa ovat insiroineet? Työntäytteinen kuukausi on pitänyt paljon kaikenlaisia projekteja ja töiden viimeistelyjä, ja joskus kiireessä on hankala pitää sitä mielenkiintoa yllä. Joskus omat projektit ja kiinnostuksen kohteet voivat oikeasti helpottaa työntekoa koulussa, kun saa vapaa-ajalla jotain muuta ajateltavaa.

Eli 1. Tekstuurit. Mä olen aina ihaillut niitä, jotka käyttävät töissään ja piirroksissaan erilaisia tekstuureja, enkä mä ole oikein ymmärtänyt niiden sielunelämää. Joulukuussa mä olen hiukan koittanut tutustua niiden käyttöön, ja luppaan ja vannon, että jonain päivänä mäkin osaan niitä käyttäää.

2. Vastavärit. Etenkin keltainen ja täydellisen violetti. Nämä jäivät tuskallisesta mutta voitokkaasta kouluprojektista päälle ja niitä bongaili joka puolella. Yllättäen myös omissa aiheeseen liittymättömissä sivuprojekteissa.

3. Tää oli yllättävä, nimittäin VINYYLI. Mä tuskailin joulukuun alussa pohdiskellen mitä antaisin ystäville joululahjaksi, ja yllättäen päädyin raivokkaasti askartelemaan vinyylistä erilaisia koruja. Maailman hankalin materiaali mutta ihan kiva ulkomuoto. Kierrätystä parhaimmillaan.

4. Sekä LOREM IPSUM että kokonaan pienillä kirjaimilla kirjoittaminen. Ilmeisesti tämä tyylii on hiukan poistunut muodista ja monesti näkee ainoastaan suuria kirjaimia, mutta odotan innolla että kyseinen tyyli palailee taas yleiseen käyttöön.

ja 5. LUMIHIUTALEET! Vaikka joulukuu on kulunut suurimmalta osalta harmaana ja märkänä, niin lumihiutaleiden käyttö töissä ja niiden askartelu paperista saa sen pienen joulutunnelman kohottamaan päätään. Ah, kuinka helppoa joskus onkaan huijata itseään talvisen fiiliksen luomisessa.

Mitkä just sua ovat inspanneet joulukuun aikana?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita ♥